Enkla sätt att dekorera muffins för barn

June 25

Enkla sätt att dekorera muffins för barn


Ingen kunskap är nödvändig för att skapa roliga och snygga muffins för födelsedagskalas eller andra tillfällen för barn. Cupcakes är ett bra substitut för den traditionella kakan eftersom de ger en kontrollerad, samt vara roligt att dekorera. Barn älskar dem och kan även få med i leken med dessa inredningsidéer.

Använda Cake Toppers

Många hantverk och tårta butiker säljer plastslagklippare för nästan varje tillfälle. Dessa gör ett snabbt och enkelt sätt att dekorera en tårta. De kan också fungera som party för barnen att ta med sig hem. Ätbara godis slagklippare är gjorda av socker och är en vacker alternativ till plasten, men de kan vara lite dyrare. Hitta enkla mönster och brev till mer genomarbetade blommor. Skapa din egen slag med plast godis formar. Det finns hundratals formar tillgängliga för alla tillfällen. För att göra din egen, smälta godis och fylla godis formar. När härdat, placera dem på cupcake. Slutligen flesta båtar butiker säljer scrapbook utsmyckningar som fungerar bra som muffintoppers. De kan hittas för alla tillfällen och ger möjlighet att göra dina cupcakes unik.

Dekorera med godis

Bortse inte från bekvämligheten med att använda vardagliga godis. Marshmallows är ett bra sätt att göra blommor. Skär tre små marshmallows i hälften, nypa ändarna och doppa den klibbiga hälften i färgat socker. Placera alla sex "kronblad" ovanpå cupcake och placera en M & M, gumdrop eller godis av ditt val i mitten. Candy corn och bananformade runts godis gör stora fågel näbbar. Gumdrops halv fungerar bra för ögonen, lägga M & Ms eller liknande godis till mitten med en liten glasyr. String svart lakrits kan lätt göras till djur whiskers eller spindelben. Bara kapas till den längd du behöver och hålla djupt in i glasyren. M & Ms finns i olika storlekar, från minis till jordnöts storlek. För en rolig, nyckfull muffin, placera en mängd olika storlekar jämnt anordnade på en cupcake. För en rolig unge projekt, fylla en mängd olika skålar med olika godis och låta barnen att skapa sin egen mästerverk.

Dekorera med glasyr

Arbeta med isbildning behöver inte svårt eller rörigt. Du kan nu hitta konserverad smörkräm glasyr som är klar att användas i nästan någon stormarknad eller hantverk butik och finns i en mängd olika färger. Dessa färdiga att använda glasyrer kan komma i gel eller smörrören; vissa kommer med eget skrivande och utsmyckning tips.


Relaterade artiklar