Glamorösa gammaldags frisyrer

February 23

Glamorösa gammaldags frisyrer


Den glamorösa ålder Hollywood såg uppkomsten av skådespelerskor som Lauren Bacall, Veronica Lake, Ava Gardner, Hedy Lamarr och Grace Kelly. På 1930-talet, 40-talet och 50-talen, stjärnor experimenterat med och startade utvecklingen med klassiska frisyrer såsom updos, chignons och ostrukturerade stilar. Stilarna åberopat hårspännen, hårspray och andra verktyg som fortfarande finns idag. Använd glamorösa gammaldags frisyrer att förvandla dig till en vintage skönhet.

Chignon

CHINJONG är en klassisk stil som många skådespelerskor och kändisar bär fortfarande på röda mattan. Med hjälp av en curl förstärkare på vått hår hjälper jämna ner den här stilen samtidigt släppa ut de naturliga lockar. Torka med en hårtork för att aktivera produkten. Håret är sedan indelad i halv, med toppen klippt ur vägen. Dra håret rakt bakåt i en låg hästsvans, längs basen av halsen. Twist håret i en donut form genom att linda hästsvans runt hållaren. Tuck hårtopparna i botten för att bilda den CHINJONG. Set med hårspray eller spraygel, för att hålla håret lossnar. För en mer modern upptag på utseendet, dra gratis några rankor av hår och låt dem hänga löst.

Vild och fri

Veronica Lake var väl känd för den vilda och fria blick, klädd i håret löst svepte över ena ögat. Hedy Lamarr och Lauren Bacall trotsade också konventionen genom att bära sitt hår vild och fri. Detta ser fungerar bäst om ditt hår har en naturlig curl eller våg. Använd en dime storlek mängd curl aktivator eller en de-frizz produkt och köra den genom vått hår från hjässan till rötterna. Medan håret fortfarande är våt, skapa en del på sidan av huvudet genom att flytta en kam rakt bakåt. Scrunching ändarna av ditt hår med händerna hjälper till att aktivera dina lockar eller vågor. Låt lufttorka och använda en liten locktång för att skapa mindre lockar runt ansiktet.

Classic updo

Den klassiska updo var en frisyr som bärs av Grace Kelly eller prinsessan Grace, liksom Ava Gardner och Lana Turner, bland annat. Applicera en lugnande balsam till ditt hår samtidigt som fortfarande är våt och låt lufttorka eller torka med en hårtork. En uträtning järn hjälper till att avlägsna eventuella vågor eller lockar ur håret. Dra håret rakt bakåt och vrid ändarna under, hugg håren under och vrida håret i en lång bun mot baksidan av huvudet. Använd hårklämmor och hårspray för att säkra håret på plats.

Bob

1920-talet inleddes med ett vrål när Edwardian eran kvinnor började guppa sitt hår, kvistning av långa lockar till spännande frihet kort frisyr. Bobs, även känd som pageboys, är enkla, eleganta, trubbiga cut stilar, slitna med lugg eller utan, populariserades av stumfilms skådespelerskor som Louise Brooks och Colleen Moore. Detta no-nonsense, kicky håruppsättning är både aktiv och elegant, inredda i varierande längder från mage att axla. Få en geometrisk trubbiga skär vinklade ner från nacken till halsen, med de främre delarna flera inches längre än håret i nacken. Bangs kan befjädrade att mjuka stilen eller trubbiga skuren för en allvarligare effekt. Med rätt snitt, kan du tvätta och bära din bob. Om ditt hår kräver riktning, använda en uträtning järn och curl-avkopplande produkten när det behövs. Föna ändarna i en omvänd flip för en exakt utseende.


Relaterade artiklar