Hur att laga mat på en platt topp grill

January 27Laga mat som en restaurang i bekvämligheten av ditt eget hem med en platt topp grill. Denna grill ger en stor, platt hällen som kombinerar funktionerna hos en traditionell spis med en grill. Denna flexibilitet innebär att du kommer sannolikt att använda grillen dagligen för att laga allt från ägg och bacon till frukost till biff och grönsaker till middag. Om du vet hur att laga mat på en grill eller spis, kan du använda en platt topp grill. Använd favorit grill och grillrecept på din platt topp grill att utöka din kulinariska horisonter.

Instruktioner

• Rub 50 ml (1/4 cup) matolja över ytan av det kalla grillen med hushållspapper för att skapa en icke-stick yta och krydda platt topp grill innan första användningen det.

• Värm grillen på medelhög för 10 till 15 minuter att baka oljan in i ytan. Reducera värmen till låg för att applicera ett andra skikt av olja, och höja temperaturen till medelhöga under ytterligare 15 minuter. Stäng grillen och låt den svalna innan du torkar en slutlig tunt lager olja över ytan med torra pappershanddukar.

• När du är redo att laga mat, värm din rutinerade grillen till medelhöga 10 till 15 minuter, eller placera en kastrull på grillen för att förvärma metallen om du tänker saute eller värme vätskor.

• Lägg maten direkt till den heta spishällen eftersom den heta grillen förhindrar fastnar. Alternativt, häll 30 ml (2 msk) olja i din matlagning vaska sauteeing livsmedel i pannan.

• Behåll en tillagningsnivå medelhög att bryna, fräs eller rör-steka mat.

• Sänk temperaturen till medium eller medium-låg och täcka maten med en grill lock - eller kastrull locket - tills maten har kokat hela vägen igenom.


Relaterade artiklar