Hur man installerar en skiffer sten uteplats

September 16Installera en uteplats öppnar upp din trädgård för casual friluftsliv. Skiffer är en praktisk och attraktivt val om du tänker bygga en halkfri uteplats från natursten. Skiffer är också tyngre än många andra uteplats stenar och bäst transporteras med en skottkärra och noggrann lyft. När du skapar din uteplats design, besluta om du föredrar rektangulära plattor eller oregelbunden knäppte stycken för en mer rustik stil.

Planera Design

Det är viktigt att tänka på hur du kommer att använda uteplats för att få en allmän uppfattning om hur stor ytan bör vara. Tänk på formen av stenarna som du lägger som du bestämmer dig för formen, och försöka begränsa antalet stenar du behöver för att klippa. Promenera platsen och överväga områden som kommer att få mest sol och skugga, särskilt om du vill växa en container trädgård. I stället för att lägga uteplats som en rektangel, bukta uteplatsen djupare in på gården kan köpa dig en extra timmes solljus.

Förbered Webbplatsen

När sajten beskrivs med landskaps färg, ta bort all tillväxt från området och gräva tills platsen är 8 inches djupt. Om uteplatsen är i närheten av ditt hus, klass jorden 1/4 tum varje fot så att vattnet kommer att springa iväg från byggnaden. Stabilisera marken för att förhindra den från att flytta under din foundation, vilket kan rubba stenarna. Kör en komprimator maskinen över marken tre gånger eller tills marken känns hårt och platt. Börja i mitten av webbplatsen så att du kan lära dig att hantera maskinen innan du kör det i närheten av huset.

Bygg stiftelsen

En grus och sand grunden förbättrar webbplatsens dränering och förstärker stenytan. Skotta grus på plats tills det är 3 inches tjock. Sprid det med en kratta och kör komprimator över gruset tills stenarna packas. Lägg till fler 2 inches av grus och packa ytan igen. Täck grus i 2 inches naturligtvis sand och använda en 2-av-4 för att sprida ut det jämnt.

Placera Slate

Det är fördelaktigt att ordna stenar i mönstret intill uteplatsen för att passa den bästa lösningen möjligt. Återskapa storlek och form på webbplatsen med trä styrelser eller en trädgårdsslang. Placera skiffer i sandbädden med början i ett hörn. Lämna ca 1/8 tum utrymme mellan stenarna och ställa en vattennivå över varje sektion för att kontrollera att stenarna är även med varandra. Tryck skiffer djupare i sanden med en gummiklubba eller ta bort sand efter behov. När skiffer bitar är på plats, fyll fogarna med murverk sand pad stenarna från varandra när de lösa.


Relaterade artiklar