DIY Gardiner för Canopy Bed

October 14

DIY Gardiner för Canopy Bed


Den elegans och charmen hos en himmelssäng är perfekt för en ung flickas sovrum eller de som söker en romantisk designelement. Även Gardiner kräver en stor mängd av tyg yardage, kommer att använda vit muslin hålla kostnaderna nere. Muslin finns i tyg butiker och är också lätt hittas i stora bredder, som kommer att hjälpa i byggandet av gardinerna. Den lätta tyget ger också en mjuk och modernt utseende till canopy effekt.

Instruktioner

• Mät från toppen av trädkronorna stången till golvet med måttband. Lägg 4 inches.

• Mät de två sidorna och tillbaka bredder i soltaksramen. Multiplicera med 2 och tillsätt 4 inches. Skär tre bitar av muslin till mätningarna.

• Sy botten och sido fållar på varje muslin gardin sektion genom vikning av kanterna 1 tum två gånger och klämma fast dem på plats. Sedan sy en raksöm 1/4 tum i från de vikta kanterna, på fel sida av tyget.

• Sy en gardinstång ficka på toppen av gardiner genom att vika de övre kanterna över 1 tum och sedan 2 inches. Nåla och sy en raksöm 1/4 tum från staven fickan underkant. Sy en raksöm längs stången fickan överkant 1/2 tum från kanten för att skapa en volang.

• Sätt i canopy stavarna i stav fickorna. Knyt gardinerna tillbaka på canopy inlägg med 1/2-yard långa sektioner av dekorativa inspelning.


Relaterade artiklar