Gardin behandling idéer för glas framdörrarna

August 3

Gardin behandling idéer för glas framdörrarna


Glas främre dörrarna inbjuder förbipasserande att titta in, vilket skapar en välkomnande effekt för ditt hem eller företag. Men när det krävs integritet, är en bländning oönskat, eller när flera dörrar och fönster skapar ett utkast under kallare väder, gardin behandlingar ger en praktisk lösning. Gardin behandling idéer för glas framdörrarna sträcker sig från modern till pittoreska samtidigt lägga mångsidighet till farstun.

Funktionella Gardiner

Gardin behandling idéer för glas framdörrarna


När man överväger gardin behandlingar, utvärdera de problem som du behöver för att ta itu med. Om en bländning under dagtid avbryter arbetet på en dator eller skymmer sikten av en TV-skärm, bör din gardin behandling blockera ljus väl. Om du vill att avskräcka folk från att titta i, men absolut sekretess är inte nödvändigt, lacy eller genomskinliga gardiner kunde göra susen.

Dekorativa Gardiner

Gardin behandling idéer för glas framdörrarna


Vid bedömningen av gardin behandlingar för ditt glas framdörrarna betrakta dem som ett designelement för exteriör samt din inredning. Om du bor i ett modernt hem, tycker om monokromatiska gardiner, eller vävda mönster i linje med utseendet och känslan på din nuvarande utformning. Antik-lastat interiörer kan få ett uppsving från spets eller gardiner silke. Var noga med att undersöka båda sidor av materialet, som båda kommer att visas, vilket gör fodrade gardiner eller de mönstrade på bara en sida besvärligt att titta på.

Alternativ till GardinerGardiner kan vara alltför noga utseende i vissa hem med glas främre dörrarna. Alternativen hör strategiska placeringen av en dekorativ skärm så att dörren öppnas, men interiören är skymd. Denna effekt kan uppnås genom att hänga rispapper, eller ett annat papper som försiktigt överför ljus, över ramen eller till och försiktigt glasyr glaset.


Relaterade artiklar