Hur man installerar Interior belysning för Truck Caps

June 13

Hur man installerar Interior belysning för Truck Caps


Lastbils lock kan ge fördelar såsom säkerhet, väderskydd och fysiska uppgraderingar till din lastbil. Oavsett om du vill dra objekt utan att behöva oroa sig för regn och smuts eller om du vill ha ett säkert sätt att säkra dina verktyg, kan en lastbil mössa vara lösningen för dig. Medan en stor del av lastbils lock är utrustade med förinstallerad innerbelysning, kanske du vill installera din egen belysning. Lyckligtvis är denna uppgift inte så komplicerat som det låter.

Instruktioner

• Koppla bort batteriet från trucken. Detta kommer att förhindra skador och gör att du kan arbeta säkert med den nya ledningar.

• Dra negativa och positiva kablar som ska användas för din mössa kupol ljus till batteriet. Du kan behöva borra ett litet hål genom flaket och dra tråden under chassit för att hålla den utom synhåll. Wrap buntband varje par fötter runt ledningarna för att säkra dem på undersidan av din lastbil.

• Klipp positiva ledningen när du har dirigeras till motorblocket. Använd en 12v inline säkring för att ansluta ändarna av den positiva tråd du bara klippa. Använd en 12v säkringshållare för att fästa trådarna till säkringen.

• Jorda den negativa kabeln från din nya mössa ljus genom att ansluta den till den negativa batteripolen.

• Anslut den positiva ledningen till den positiva batteripolen och anslut lastbilens batteri.


Relaterade artiklar