Hur man tar bort 2001 Cavalier Bränslefilter Quick Release Clips

July 4

Hur man tar bort 2001 Cavalier Bränslefilter Quick Release Clips


Bränslefilter hjälper till att stoppa skadliga element från att komma in i insprutningssystemet, och måste bytas med jämna mellanrum. Filtret bränsle som används på en 2001 Chevrolet Cavalier är ansluten med GM snabbfästen klipp. Dessa bränsleledningar är utformade för att snabbt tas bort och installeras på bränslefiltret med en GM-tekniker. Du kan också snabbt ta bort och installera dessa klipp, men du måste veta tricket att få det gjort.

Instruktioner

• Lyft upp Cavalier använder domkraften och lägga ner det på fyra pallbockar. Se till att alla läktaren är säkra innan krypa under bilen.

• krypa under bilen och leta reda på bränslefiltret nära bensintanken. Leta reda på svarta linjer som löper in i bränslefiltret, sedan placera drain pan under bränslefiltret.

• Leta reda på vit klämma insidan av svart bränsleledning som är ansluten till bränslefiltret. Nyp vit klämma tillsammans med dina händer och sedan dra bränsleledningen direkt från bränslefiltret. Upprepa denna procedur för den andra anslutningen på bränslefiltret också.


Relaterade artiklar