Idéer för att visa bilder att sälja

December 11

Idéer för att visa bilder att sälja


Det finns en mängd olika sätt att visa bilder för att få potentiella köpare att ta notis om ditt arbete. Bilder som sträcker sig från mycket formell till det konstnärliga till casual kan sälja. Marknads dina bilder beroende på vilken typ av bilder du tar, som du tänker dem för och hur du presenterar dem. Här är några idéer för att visa dina bilder.

Inramning

Idéer för att visa bilder att sälja


Den klassiska, konstnärlig look i allmänhet kan fungera bra för de flesta bilder. Detta innebär att en 8.5x11-tums bild och montera den i en mycket större ram, säger en 11x14 eller 12x16-tums ram. Montera bilden i monterings styrelser, en full bakom och främre skär professionellt för att visa fotot. Sedan placera den i ramen. Alla färger monteringsbord kommer att göra, men den klassiska är vit. Vit betyder intet till betraktaren och centrerar all sin uppmärksamhet på bilden själv. Ett annat sätt att göra detta är att använda en mindre bild, såsom en 4x6 i en 8x10 ram. Ibland kommer det mindre fotot locka mer uppmärksamhet.

Photoshop 'Ramar'Du kan avstå från att montera bilden med hjälp av en ram i Adobe Photoshop. Gå till Fönster> Åtgärder. I paletten Åtgärder klickar du på knappen i det övre högra för att lägga till ramar till åtgärder. Det finns en mängd olika ramar från trä till borstad aluminium fotohörn. Åtgärden kommer att placera en ram runt bilden ditt foto. Gå till Layers> Platta lager och sedan skriva ut. Nu kan du placera din redan "inramade" bilden till en riktig ram. Orr, för att ge tittarna en optisk illusion, s hänga bilden själv utan en fysisk ram.

Läge

Platsen har också en hel del att göra med att sälja bilder. Om du har en utställning i ett galleri och gör det uppenbart bilderna är till salu, kan du sälja en del. Om du inte har en utställning, kan du hitta ett café eller bokhandel eller annan kommersiell verksamhet som kan vara villiga att visa dina bilder. Tänk på platser du gillar eftersom risken är likasinnade också kommer att åka dit. Restauranger och kaféer kan vara angelägna om att visa dina bilder eftersom det ger dem fri konst att visa och det uppmuntrar lokala fotografer.


Relaterade artiklar