Så ställer du in en tatuering pistol för en skuggning

May 29

Så ställer du in en tatuering pistol för en skuggning


Skuggning tekniker i en tatuering ge ett perspektiv och djup till konstverket. Dessa tekniker är nödvändiga för vissa typer av tatueringar såsom porträtt och ge tatuering mer dimension än en platt, skapande två-färg. Teknikerna för skuggning lärs över tid och omfatta inrättandet av tatuering pistol korrekt att göra skuggning i motsats till beskriver eller fylla. Needle djup och goda kunskaper i din tatuering pistol är avgörande för att lära sig konsten att tatuering skuggning.

Instruktioner

• Ladda en ny nål i din tatuering pistol. I professionella, licensierade tatuering butiker är nålar förpackade i sterila blisterförpackningar och används endast för den specifika kunden och tatuering. De delar av geväret som huset nålarna steriliseras i en autoklav för sanitära ändamål. Skuggning nålar kommer i en mängd olika stilar, från en enda nål till flera nålar monterade tillsammans i en bar form. Det är konstnärens val vilken stil att använda, och ofta varje konstnär har ett speciellt sätt att ställa in tatuering pistol.

• Ställ in djup nålen. Skuggning är beroende av variationen av mörka och ljusa färgtonerna, och djupet av nålen kan skapa mindre eller mer bläck sätta in i huden. För djupare skuggning, är nålen inställd längre mer djup, och för lättare tvärtom.

• Använd ett sterilt vatten och bläck kombination när skuggning ljusare områden. Vissa artister förbereda en tvätt, eller utspädd färglösning, före tatuering processen. Andra föredrar att doppa i bläck, då sterilt vatten. Andra lösningar, såsom trollhassel, används av vissa tatuerare, men det viktigaste önskas i detta steg resultatet är att skapa en tunnare bläck så skuggor bleknat. Bläcket kan förtunnas med olika hastigheter samt att skapa en fade-out effekt, går från mörkare till nästan osynlig i ytterkanterna där tatueringen slutar.

• Smörj huden innan skuggning att låta nålen glider smidigare. Detta bidrar till att minska nål släp och hjälper till att hålla färgen från tillämpas mörkare i vissa områden. Det hjälper också till att styra flödet av bläck från pistolen som området är skuggad.

• Håll pistolen på en vinkel vid tillämpningen av bläck. Luta pistolen något så att du använder en målning rörelse för att skapa en mindre tung bläck effekt.


Relaterade artiklar