Papper Treasure Chest hantverk

January 13

Papper Treasure Chest hantverk


Skattkistor är fyllda med pengar, juveler och andra värdefulla föremål. Med hjälp av kraftigare papper, du och barnen kan skapa skattkista objekt för klä upp roligt, ett tema part eller händelse eller en skattjakt. Dessa hantverk kommer att hitta en skattkista roligare när barnen öppna den för att se de föremål som de har gjort.

Pengar

Alla skattkistor har någon form av pengar, oavsett om det är i guldtackor, mynt, sedlar eller en kombination av alla tre. Använd grönt byggande papper och en svart markör för att göra papper pengar eller skapa din egen med en dator bildredaktör och placera dina egna bilder i centrum. Klipp ut mynt pengar med hjälp av antingen gul konstruktion papper för guldmynt och brunt och grått konstruktion papper för att skapa pennies, Dimes, nickels och kvartal. Föräldrar kan använda detta som ett sätt att lära barn hur man räknar papper räkningar och Loose Change på ett kreativt och underhållande sätt.

Klä upp Klädsel

Gör barn känns som om de faktiskt har avslöjat begravd skatt genom att placera pappers klä upp poster inne i skattkistan. Det skulle inte betraktas som en skattkista utan sådant som kronor och smycken. Skapa kronor för små kungar och drottningar som använder gul eller guld kraftigare papper och använda färgade markörer för att dra juveler. Skär en tum remsor av olika färger av kraftigare papper och tejp, lim eller stapel ändarna för att skapa armband och lägga juveler för att var och en med markörer. För pirat asätare, skapa en vikt pirate hat från svart papper och klipp ut en dödskalle att limma på framsidan av mössan.

Samlade

Barnen kan låtsas att de har hittat kronjuvelerna när de öppnar upp en skattkista som innehåller ädelstenar och dyrbara juveler. Använd vitt konstruktion papper för pärlor eller diamanter, rött papper för rubiner och grönboken för smaragder. Klipp kraftigare papper i former som hänför sig till juveler, såsom en hexagon, oktagon eller diamantform. Applicera lite glitter och lim för juveler som verkligen glitter och glans. När stammen öppnas och ljuset träffar glitter, kommer pappers juveler har en gnistrande effekt.

Skattkartan

Ingen strävan att hitta gömda skatter är fullbordat utan en skattkarta. Använd en stor brun papperspåse för att skapa en karta skatten med en antik look. Den bruna papperspåsen behöver inte vara perfekt; i själva verket, desto fler rynkor papperet har, ju äldre den kommer att se ut. Skriv ett meddelande på kartan med några ledtrådar eller rita en karta med viktiga land markörer så sökare kan hitta skatten. För en skattjakt, skapa flera små kartor för att leda spelarna till olika platser, vilket ger en ny ledtråd med varje karta.


Relaterade artiklar