Hur man sätter ihop en trumset

September 12

Hur man sätter ihop en trumset


Den exakta processen att montera ett trumset kan variera, beroende på vilken typ av trumset du arbetar med. Men de flesta kit ihop med hjälp av en gemensam metod. Förutsatt alla delar ingår i paketet, kommer följande steg att hjälpa dig att sätta din kit tillsammans korrekt användning av set-up som krävs för en grundläggande fem-delars set. Läs mer att börja om några beats så fort som möjligt.

Instruktioner

• Montera trumskinn. Leta upp dina trumskinn, fälgar och dragstänger. Från och med din bastrumma, placera utanför huvudet (resonator) över öppningen. Ställ bågen över huvudet för att hålla den på plats. Haka dragstänger på bågen och skruva in dem i sina rätta klackar, som är belägna på skalet. Dra åt varje stav med fingrarna (se bild). Använd en avstämningsnyckel för att dra åt varje dragstång till önskat ljud. Upprepa detta steg för varje trumma i ditt kit.

• Montera bastrumma ben. Leta upp din bastrumma ben och infoga dem i fästena monterade på vardera sidan av trumman (se bild). Benen gör att din bastrumma att ligga säkert på golvet när du slår det med din fotpedal visp.

• Sätt din bas pedal. Kläm fast bastrumma pedal till mitten av bastrumma bågen (se bild). Dra pedalen ordentligt så det sitter platt på golvet. Ge din pedal några tester så vispen slår bastrumman. Se till att slag slår an mot trumman huvudet. Justera därefter.

• Montera tom-toms. Hitta din Tom-Tom montering rack ligger på bastrumman, om man har installerats. Leta upp tom monteringsarmar och infoga dem i hålen (se din produktguide, eftersom vissa fästen är olika). Sätt de exponerade ändarna av tom armarna i motsvarande hål på monteringsdetaljer, som ligger på pukor. Ställ din specifikation (se bild).

• Montera golv tom ben. De flesta golv toms (bas toms) stöds med tre ben och sitta på golvet bredvid bastrumma. Leta upp ditt golv ben. Vänd golv tom upp och ned och sätt i benen i konsolerna med fötterna uppåt. Vänd trumman över och ställ den på golvet (se bild). Justera benen därefter.

• Montera din virveltrumma och stå. Öppna din virveltrumma stå och placera snaran i övre korgen. Dra sedan åt racket runt kanten så att den säkert håller trumman på plats. Se till att basen av din monter sprids på rätt sätt så att den inte klippa när trumman träffas.

• Ställ in cymbal står. Enligt din produktguide, öppna din hi-hat och andra cymbal montrar. Se till att alla vingmuttrar är säkra. Lägg cymbaler och fäst dem med de medföljande filtar och muttrarna.

• Ordna din kit. Placera din bastrumma som innehåller dina toms och pedal i önskad plats, ställa in snara står omedelbart till vänster om din bastrumma pedal. Placera din hi-hat till vänster om din snara monter. Om du har två cymbal montrar, placera en bakom virveltrumma och den andra till höger om andra rack tom. Placera ditt golv tom omedelbart till höger om din bastrumma pedal (se bild). Om du är en vänsterhänt spelare, invertera denna process, placera din snara till höger om din bas pedal och resten av trummorna i motsatta positioner noteras.

• Ställ dina trummor. Beroende på din längd och komfort, justera står och trummor så att du har möjlighet att bekvämt nå varje del. Korrekt justera tron ​​(avföring), ta några pinnar och börja göra lite oväsen!


Relaterade artiklar