Hur man använder mobiltelefon GPS för att hitta någon

December 25De GPS-enheter inbäddade i mobiltelefoner använder satelliter i geostationära satelliter för att ge exakta platser. Vanligtvis människor använder detta system för att få turn-by-turn anvisningar eller räkna ut var de är. Mobiltelefon GPS-funktioner kan också användas för att lokalisera någon om du har rätt information.

Instruktioner

• Se till att personen har en GPS-aktiverad mobiltelefon. Äldre mobiltelefoner kan spåras genom andra metoder, men de är svårare och mindre tillförlitliga än GPS metoder.

• Registrera telefonen med en webbplats som AccuTracking. På webbplatsen kan du hitta en mobiltelefon och även övervaka hur snabbt den person som bär det kör. Du måste installera AccuTracking programvaran på mobilen innan webbplatsen kommer att kunna ge dig denna information. Från den telefon som du vill spåra, ladda ner mjukvaran från AccuTracking webbplats. När du har gjort det kan du logga in i systemet och visa information om telefonens vistelseort, en noggrannhet på 100 yards.

• Kontakta myndigheterna. I en nödsituation, kan polis och andra myndigheter avgöra en persons plats baserat på var personens mobiltelefon "ping". Mobiltelefoner hålla ständig kontakt med mobiltelefonmaster, och dessa register upprätthålls. Officiella organ kommer att kunna hjälpa dig att skära nödvändig byråkrati.

• Använd en webbplats som Mologogo att hitta dina vänner. Java-baserad applikation hjälper dig att hålla kontakten genom att skicka din plats i realtid för dina bekanta att se. Bara logga in och titta för att se var dina anslutna användare för närvarande befinner sig. Kartan du ser när du loggar in kan du få enkla instruktionerna för att möta upp med den person för vilken du söker.

• Använd en tjänst som Mapquest Find Me. För en liten månadsavgift kan du använda din mobiltelefon för att söka efter personer direkt.


Relaterade artiklar