Hur man bygger en bas för ett skjul med ved

June 22

Hur man bygger en bas för ett skjul med ved


När man bygger en bas för ett skjul, är det viktigt att använda tryckimpregnerat trä. Tryckimpregnerat trä är grön till färgen och är resistent mot vatten. Detta kommer att se till att virket kommer att pågå genom årstiderna och kommer inte att ruttna golvet i din byggnad. Få ut det mesta livet ur skjulet är oerhört värdefullt. Tillåt gott om tid att slutföra arbetet med att bygga ett skjul bas.

Instruktioner

• Köpa material som behövs för basen av skjulet. Materialet Listan innehåller två 4-by-4-by-8-tums behandlade furubräder för medar, två 2-av-4-by-8-tums behandlad furu styrelser för banden, sju 2-by-4- by-93-tums behandlade furubräder för golvbjälkarna, två 4-by-8-tums bitar av plywood för golvskiva och fyra cementblock.

• Mät sju av de 2-by-4-by-8 skivor på 93 inches och göra en markering på varje bräda med din penna. Vid 93-tums märke, använd en vinkelhake och fyrkantiga 93-tums märke tvärs över alla sju av de 2-by-4 skivor märkta. Skär dem alla storlek med hjälp av en cirkelsåg och placera 93-tums skivor cirka 16 inches isär på marken eftersom de kommer att göra upp golvbjälkarna.

• Placera 2-av-4-av-8 skivor så att de står upp bredd sätt längs ändarna av golvbjälkarna. Square slutet av 2-by-4-genom-8 brädor med utgången av den två-av-fyra-för-93-tums ombord. Nail två inramning spikar genom framsidan av 8-fots styrelse och i slutet av golvregeln. Kontrollera hörnet med en vinkelhake för att säkerställa de två korten har en perfekt 90-graders hörn och upprepa för de andra tre hörnen tills du har en 8-by-8-fot ram.

• Gör en markering på 16 inches, 32 tum, 48 tum, 64 tum och 80 tum på båda sidor av skjul basen. Passa in de 93-tums golvbjälkar på varje markering och fyrkantiga brädan med hjälp av team kvadrat. Spola golvregeln med toppen av bottenramen och spika två spikar i vardera änden av golvbjälkarna på varje sida av skjulet basen.

• Lägg ut grunden för skjul basen, med hjälp av cementblock och 4-by-4-by-8 behandlade styrelser. Dessa kommer att vara medar under skjulet basen, vilket gör att du kan flytta eller flytta skjulet. Passa blocken på marken så att de är 5 fot, 4 inches isär vertikalt och horisontellt. Placera fyra-för-4-genom-8-fot medar på toppen av blocken rakt och jämnt. Du kanske måste ta bort någon matjord att jämna blocken.

• Placera 8-by-8-fot ram ovanpå medar, lämnar du 16 inches utanför skjulet underredet på alla fyra sidor. Med hjälp av ett måttband, mäta diagonalt från ena hörnet till det andra hörnet och upprepa för de andra två hörnen. Båda mätningarna bör vara densamma om basen är torget. Om basen inte är fyrkantig, upprepa tills basen är fyrkantig.

• Nail genom båda sidor av varje våning regel säkra reglarna till medar. Lägg de två 4-by-8-fot ark av plywood på toppen av skjulet basen. Spika plywood på golvbjälkarna och yttre ramen samtidigt avstånd naglarna ca 10 inches isär på varje våning regel.


Relaterade artiklar