Hur man gör Clay objekt med modellera

September 12

Hur man gör Clay objekt med modellera


Modellering lera är ett bra sätt att hjälpa barnen att utveckla sin fantasi. Hjälpa barnen att skapa lera objekt kommer att utlösa sin kreativitet. Det fungerar också att utveckla hand-eye samordning. Det finns många elektroniska spel som är utformade för att stimulera ett barns sinne, ibland något enkelt som modellera kan vara lika effektivt, om inte mer så. Lär dig hur man gör lera objekt med modellera och undervisar barn i syfte att hjälpa sina kreativa mentala processer.

Instruktioner

• Planera objekt som du ska skapa din modellera genom att skissa på designen på skiss papper. Objekt som är mindre komplicerade blir det lättare att göra än mer intrikata mönster. Sidan och baksidan vyer ska skisseras om det behövs för modellering processen.

• Lägg ut vaxat papper på ett plant bord och placera ditt modellera på papperet. Vaxat papper kommer inte att absorbera fukt, vilket i förtid kan torka ut din lera.

• Förbered leran genom att klämma din klump från alla håll, arbetar det i en grundläggande boll. Detta ökar leran elasticitet och kommer att tillåta leran att lättare manipuleras.

• Använd dina händer, manipulera leran i den grundläggande formen av objektet du vill skapa. Du kan pressa leran, rulla leran på papperet, eller slå leran med din näve för att skapa den grundläggande formen av ditt objekt.

• Pressinformation i din lera objekt med hjälp av fingrarna och skulptera pinne. Raka bort överflödigt lera med skulptera stick s carving kanten. I slutet av pinnen kan användas för att trycka hål i din lera objekt.

• Avsluta ditt objekt genom att lägga till några detaljer för att matcha den ursprungliga skissen.


Relaterade artiklar