Cat Art aktiviteter för förskolebarn

November 9

Cat Art aktiviteter för förskolebarn


Förskolebarn är precis rätt ålder för att tänka på kattkonstaktiviteter. Språk kompetensutveckling som överbryggar hela förskoleperioden gör roliga konstaktivitets lektioner relaterade till katter. Mycket unga förskolebarn kan se en bild av en katt och pekar på dess ögon, öron, näsa etc. Lite äldre barn kan lyssna efter eller höra ljudet av bokstaven "C" i början av wor, d katt. Även äldre förskolebarn är redo att börja rimma ord med ordet katten. Effektiva konstaktiviteter som ska användas på alla dessa utvecklingsstadier är: katt ansikte pinnar, samma bokstäver katter och katt rimmade kedjor.

Cat Face Stick

Konst aktiviteter för förskolebarn kräver ofta läraren att göra vissa förberedelser såsom teckning och skärande föremål för barnen att dekorera och sätta ihop. Denna katt projekt kräver läraren att använda konst skum styrelsen att klippa katt ansikten som har saknas ögon, näsa, mun och öron. De saknade delar skärs ut konst skum ombord och placeras i en plastbehållare för varje barn. Till att börja verksamheten, visar barnen en katt ansikte som har ögon, näsa, mun och öron limmats på en katt huvud som har limmats till ett hantverk stick. Hjälp barnen limma katten delar till katt huvud och sedan limma detta till ett hantverk stick.

Samma skrivelse Katter

Att lära sig ljudet bokstaven "C" gör är en utvecklings milstolpe för små barn. Med hjälp av en katt som prompt för lärande vettigt som små barn älskar katter och kattungar. Kontentan av detta konstprojekt är att ge barnen en 8 x 10 tum papper med konturerna av en katt på det. Låt barnen dekorera katten på något sätt de vill med hjälp av markörer, färger, riva och limning papper etc. När katterna är inredda, visa barnen några klistermärken av djur, blommor, leksaker eller andra saker som börjar med bokstaven "C" ljud. Var noga och har några klistermärken som inte börjar med "C" ljud. Be varje barn om etiketten börjar med "C" ljud. Om han säger ja, och det gör det, får han till den till sin katt.

Katt Rhyming Kedjor

Förskolebarn, som är 4 till 5 år, vanligtvis förstå rimmade ord och njuta av att spela rimma spel. Ett effektivt sätt att använda en kattkonst aktivitet för att stödja lärande om rimma är att göra katt rimmade kedjor att hänga runt i rummet. För att göra kedjorna, låt barnen har fem remsor av kraftigare papper skär fyra inches lång med en tum bred. Be dem att rita och inreda en katt på varje remsa. När detta är klart, be barnen att tänka på ord som rimmar med katten. Ge varje barn fler pappersremsor för att dra rimord. När alla band har inretts, har barnen göra en slinga av en remsa och band eller häfta ihop. Trä annan remsa genom den första slingan och häfta det. Gör detta tills alla remsorna har kopplats samman för att bilda en kedja.


Relaterade artiklar