Hur man installerar trägolv med kakel inlägg

January 17De två vanligaste sätten att integrera kakel i ett trägolv är att göra en ram med golvet för att innesluta kakel och butt ändarna av golv mot plattan. En ram runt kaklade området belyser det och gör det lättare att lägga plattorna efter att golvet installerats, undviker skador på plattorna. Gör noggranna mätningar av kakel inlaga området och planera det så att du inte sluta med att använda en partiell bredd av golv för att passa runt ramen. Gör detta genom att justera avståndet mellan plattorna.

Instruktioner

• Nivå undergolvet med golv avjämningsmassa, sedan sand den platt och sprida tjärpapp fuktspärr.

• Lägg ut plattorna och mäta längden på den sida som kommer att ha styrelser stångas mot det, med hjälp av ett måttband. Justera avståndet mellan plattorna så att denna längd är lika med ett helt antal brädor. Var försiktig med denna mätning, eftersom även ett litet misstag kommer resulterar i en lucka när du passar styrelser runt plattorna. Använd en rak kant för att dra runt detta område med en blyertspenna. Ta sedan bort brickorna och ställ dem åt sidan.

• Klipp golvbrädorna för att passa runt utsidan av denna linje för att bilda en ram, geringssåg ändarna till 45 grader med en geringssåg. Ställ brädorna på plats så att spåret av en av skivorna parallellt med golvet riktning utåt medan tungan av styrelsen på den motsatta sidan är vänd utåt. Rip tungan av den första styrelsen med ett bord såg så att den inte sticker in kaklade området. Ställ brädorna som är vinkelräta mot golvriktningen på samma sätt, med en tunga och ett spår vänd utåt. Ta ut tungan som vetter mot kaklade området.

• Top-spik ramen på plats genom att borra par hål på 12-tums mellanrum längs styrelser och hamra i 2-tums yta naglar. Skär av änden av en av de avsluta naglar att använda som en borrkrona. Pound naglarna nästan spola med trä och sedan sänka dem under ytan med en spik stans. Kör spikar inom en tum av ändarna på varje bräda.

• Lägg den första kursen av golv genom att passa in den i styrelsen som har en tunga som vetter ut och fortsätta kursen till båda ändar av rummet. Top-spik denna kurs på plats.

• Rip bitar av skrot trä för att passa in i de exponerade spåren i denna kurs av golv att fungera som provisoriska tungor. De bör passa väl in i spåren för hela längden av varje bräda och sträcker sig så långt ut som den verkliga tungor gör. På samma sätt, för in en undermåliga tunga i den utanför spåret av golvbräda som bildar den motsatta sidan av ramen.

• Montera golv runt ramen, stångas de spårade ändarna av styrelser i ena sidan av ramen och tungan slutar i den andra och med hjälp av en golv spikpistol att tånagel korten på plats genom sina tungor. Om du har gjort noggranna mätningar, bör du kunna installera golv hela vägen till slutet av rummet på detta sätt. När du når den andra sidan av ramen, kommer golvet att passa exakt med någon lucka.

• Installera brädor i den motsatta riktningen för att avsluta den andra delen av golvet.

Installera Plattor

• Klipp ut ångspärr inifrån kakel kapsling med en mattkniv.

• Mät och kapa en bit av betong stöd styrelsen att passa in i inneslutningen. Skruva detta till golvet, var noga med skruvarna sjunka förbi ytan av styrelsen.

• Ordna plattor på stödskivan och justera avståndet. Lyft sedan varje platta i sin tur sprida keramiska plattor lim på baksidan och på golvet med en murslev, ställ in den på plats och tryck fast sittplats det. När alla brickor är limmade, låt limmet satt natten.

• Spridning injekteringsbruk för att fylla utrymmena med en svamp float. När bruket torkar, rensa bort plattorna och golv med en fuktig trasa, sedan försegla injekteringsbruk.


Relaterade artiklar