DIY Trådlöst internet Antenn

December 14Om du letar efter ett bra sätt att få bättre trådlös mottagning, men du inte vill spendera pengar på en helt ny antenn, kan du göra din egen DIY trådlöst internet antenn. Använd den medföljande mallen tillsammans med några hushållsartiklar för att skapa en parabolantenn som kan bidra till att stärka den trådlösa signalen och förlänga ert sortiment. Denna uppgift bör inte ta längre än 30 minuter att fylla i de flesta fall.

Instruktioner

• Använd din webbläsare för att ladda ned utskrivbara PDF mall. Skriv mallen på tjockt papper. Använd en X-Acto kniv för att skära ut mallen. Betyg luckor där markerade för reflektor och antennen.

• Applicera lim på baksidan av den rektangulära reflektorn mall. Placera aluminiumfolie, matta sidan nedåt, på ytan av reflektorn medan jämna ut eventuella rynkor. Applicera inte aluminiumfolie till stödpartiet av antennen (delen med flikarna och logotyp). Vänta tills limmet torka innan du går vidare.

• Klipp ut spåren för den rektangulära reflektorn genom aluminiumfolie. Leta upp antenninsättningshålen på stöddelen av antennen. Skär hålen i ett X-format mönster med en X-Acto kniv. Skär inte ett cirkulärt hål.

• Böj reflektorn när du sätter de bästa flikarna på stödpartiet genom reflektorn del av antennen. Böj botten av stödpartiet och för in de nedre flikarna i slitsarna på den nedre halvan av reflektorn. Applicera lim för att hålla de två delarna tillsammans.

• Sätt antennen på din trådlösa mottagaren genom X-formade hålet tills antennen är halvvägs genom reflektorn. Placera reflektorn i riktning mot ditt val.


Relaterade artiklar