Sommar Växter för Pots

May 4

Sommar Växter för Pots


Växande blommor i krukor under sommaren är ett bra sätt att lägga till färg till nästan alla plats i din trädgård. Fyll behållaren med väl dränering potting jord. Kom ihåg att vattna krukväxter oftare än du skulle göra om de var i marken. Ge blommorna lämpliga mängder av gödningsmedel och du kommer att belönas med vackra blommor hela sommaren lång.

Dianthus

Dianthus, eller "rosa" eftersom de är ofta kallas, är en gammaldags växt med räfflade blommor som sträcker sig från en till flera inches över. Det har länge varit en favorit för odling i krukor. De doftande blommorna kommer inte bara i rosa, men även röd, vit, orange, lila och tranbär. Dianthus är en tålig sommar årlig i alla zoner i USA, från 6 inches till 2 fot hög. Odla dem i plantageägarna som får full sol.

Krasse

Krasse (Tropaeolum majus) kommer att växa i de fattigaste av jordar. Det har funnits i århundraden, som är kända för de gamla romarna. Nasturtium blad och blommor är ätliga. Beroende på sort du väljer, kommer anläggningen att växa mellan 9 och 16 inches i höjd. Nasturtium ljuva lukta blommor kommer att blomma hela sommaren i färgerna rött, gult och orange. De behöver full sol att frodas, och är härdiga sommaren annueller i alla zoner i USA.

Swan River Daisy

Swan river daisy eller Brachycome har fri-blommande blommor som liknar prästkrage. Dess upprullade kronblad har avsmalnande ändar, vilket gör blomman ser ut som en stjärna. De är doftande och blommar i färgerna blått, vitt och violett, från tidig sommar till hösten, från 1 till 1 1/2 inches över. Dess blad är lacy och fjäderlätt. Beroende på sort, kan växten växa till en höjd av 8 till 16 inches. Swan River daisy gillar full sol. I sommar årliga blomman är hardy i alla zoner i USA.

Nemesia

Nemesia (Nemesia cheiranthus "Masquerade") har ovanliga blommor som ser ut som krossade ansikten. ¼ tums blommar har en lavendel-blå mask form på gyllene kronblad. Blommorna är väldoftande och luktar kokos. Nemesia växer till en höjd av 12 inches och är lika bred. Odla nemesia i behållare med väldränerad jord i full sol. Anläggningen kommer att ha massor av blommor, som varar hela sommaren. I sommar årliga blomman är hardy i alla zoner i USA.


Relaterade artiklar