Hur man installerar en LED Light Bar på en Dodge Dakota

September 13Dodge Dakota pickup lastbilar kan rymma ett bakre LED-ljus bar monteras under bakluckan. Detta ljus bar används för att komplettera de bakre bakljus i alla funktioner: parkeringslykta belysning, stopplyktor, indikatorer och med vända belysning. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan koppla en LED-ljus bar i Dakota bogsering adapter i ca 30 minuter.

Instruktioner

• Placera drag ljus adapterkabel, om sådan finns. De flesta Dakotas har denna plugg, eller åtminstone trådarna uppdragen i kroppen för denna användning, som standard ledningsnätet från tillverkaren. Klipp och band dem att avslöja om en tum av kärn koppar.

• Montera LED-ljus bar mellan bakluckan och bakre stötfångaren med lim och skruvar borrning i förekommande fall. Inte alla modeller av ljus barer har hål för montering; om de ville, då de måste borras. Baren är tillräckligt lätt för att pågå i år med en stark självhäftande. Se till att trådarna är vända mot sidan av trucken där släp adapternätet ligger.

• Wire selen till ljusfältet genom att vrida samma färg trådändarna och täcker skarven med en liberal mängd eltejp. I vissa fall kommer ljuset bar har en fyra-stifts standard bogsering adapter redan installerat - det behöver bara vara ansluten till kabelnätet att fungera. Standardkabelfärger är vit, brun, gul och grön, och de ska matcha Dakota pre-trådbundet system.

• Testa alla funktioner i ljusfältet genom att trycka på bromsen, vrida strålkastarna på, kontrollera båda indikatorerna, och sätta trucken bakåt (i förekommande fall). Kontrollera kabelskarvar om det uppstår problem.


Relaterade artiklar