Hur man gör en pappers Bag Hat för barn för skolan

March 31Att hålla barnen underhöll kan vara en utmaning, så roligt, innovativa idéer är alltid bra för lärare och föräldrar. Pappers väska hattar är inte bara mycket ekonomiskt, men de är också ett kreativt sätt att återvinna och kan vara mycket underhållande för barnen att göra. Bäst av allt, är lätt att göra papperspåsar hattar. I några få enkla steg, kan ditt barn eller klass gör personliga papperspåsar hattar. Beroende på storleken på ditt barns huvud, kan du använda en brun papperspåse lunch väska eller en större livsmedelsstorlek papperspåse.

Instruktioner

• Rulla försiktigt den öppna änden av papperspåsen fram till väskan passar på toppen av barnets huvud. Tejpa upprullade änden på plats eller säkra med klammer. Har barnet prova hatten på, om det är för stort, vik över brädden så den passar väl och tejp eller stapelvara i stället.

• Färg hatten. Använd markörer, kritor eller färg för att göra dekorativa mönster.

• Använd lim eller tejp för att lägga till dekorativa utsmyckningar till hatten. Piprensare, pompoms, paljetter, fjädrar och kraftigare papper gör roliga dekorationer för barns hattar.

• Låt färg och limmet torka innan du låter barnet att bära hatt.


Relaterade artiklar