Steg för att bygga en pyramid för ett skolprojekt

December 24

Steg för att bygga en pyramid för ett skolprojekt


Att bygga en pyramid är en stapelvara i klassrummet studieperioder om forntida Egypten. Pyramid projekt sträcker sig från enkla ritningar eller vikta papper pyramid former för att utveckla skalmodeller av lera eller härdat sand. De vanligaste metoderna hör att göra en modell av kartong eller skum ombord, bygga en pyramid från sockerbitar eller plast byggstenar, eller forma en pyramid från modellera. Varje kan målas eller dekoreras för en mer realistisk utseende. Införliva andra delar av egyptiska kulturen i ett större diorama med pyramiden som en brännpunkt.

Instruktioner

• Skär ut fyra liksidiga trianglar från konstruktion papper; tejpa ihop dem längs de inre kanterna för att bilda en pyramid. Tejpa eller limma pyramiden till en kartong eller skum ombord bas.

• Måla eller dekorera dina papper pyramid genom att lägga till egyptiska symboler eller ridit textur.

• Bygg en pyramid form med sockerbitar eller Lego-stil små plast byggstenar. Börja med en kvadratisk bas kontur; lägga successiva skikt av minskande diameter, som slutar i en punkt på toppen.

• Shape modellera i en pyramidform; låt torka helt. Måla din pyramid som önskas eller täck med sandpapper klipp för att passa för att ge en autentisk Riden ut sandsten utseende.

• Gör en icke-traditionell pyramid med hjälp av toalettpappersrullar, spela kort eller tomma aluminiumburkar. Dessa versioner kan vinna poäng för kreativitet, men vanligtvis är inte de bästa valen för Egypten-specifika projekt pyramidspel.


Relaterade artiklar