Hur man gör en hand i hand med en router Table

January 19

Hur man gör en hand i hand med en router Table


Att veta hur man gör en laxstjärt kommer att öka antalet träbearbetning projekt som du kan tänka på. En fräsbordet reducerar den erforderliga mängden av arbete för att göra en laxstjärt. Snickare användning sammanfaller för ett antal leder, såsom de för lådor och lådor. Det finns många typer av laxstjärtsförband inklusive laxstjärtar och dolda laxstjärtar. Du kan använda en router bord att göra antingen slag, men det vanligaste är genom laxstjärt.

Instruktioner

• Ställ in routern bordet för att göra en 1-tums djupt snitt med 3/8-tums laxstjärt bit. Detta kommer att säkerställa att den skurna går genom hela tjockleken av skivorna. Använd en stål linjal för att mäta från bordet till toppen av den fräs. När det väl är på rätt höjd, låsa biten på plats.

• Placera en 3/8-tums distans staket så att den är förskjuten 3/8 tum från kanten av lite. Kläm fast distans staketet till bordet.

• Dra den första laxstjärt i änden av en av de en av tre av sex-tums valnöt bräda. Skjut styrelsen längs bordet i bladet tills den träffar stängslet. Sakta tillbaka styrelsen ut bladet för att göra en laxstjärt snitt. Placera dirigeras snittet över distans staket för att göra andra snittet. Fortsätt att göra laxstjärt nedskärningar tills du når slutet av styrelsen.

• Dra den första laxstjärt i den andra en med 3 med 6-tums valnöt styrelse i 3/8 tum från kanten. Fortsätt att göra laxstjärt nedskärningar tills du når slutet av styrelsen. Offset nedskärningar i denna styrelse kommer att passa in nedskärningarna i den första styrelsen. Detta kommer att skapa en perfekt genom laxstjärtsfog.


Relaterade artiklar