Hur man installerar ett badrum väggspegel

September 26

Hur man installerar ett badrum väggspegel


De stora, hela väggen speglar som normalt återfinns i badrum har några installations utmaningar. Till skillnad från mindre speglar dessa speglar ofta kapas för att passa en plats och inte har traditionella fästen. De är också tyngre än andra speglar: en spegel som är mer än 15 kvadratfot kan lätt väga mer än hundra pounds. Men det är ett vanligt glas spegel också billigare än någon annan typ av spegel, vilket gör detta ett populärt alternativ för många renovera husägare.

Instruktioner

• Använd en regeldetektor att lokalisera och markera med en penna positionen för dubbar som ligger bakom spegeln.

• Klipp en bit metall J kanal till den exakta längden på din spegel med hjälp av en handsåg. J-kanalen bör vara tillräckligt bred för att säkert passa över kanten på din spegel. Placera J kanalen mot väggen så att den kan hålla botten av spegeln på plats. Använd en snickare nivå för att se till att det är nivå.

• Skruva fast J-kanalen på plats med hjälp av en elektrisk skruvdragare, och se till att skruva genom metallen och i reglarna bakom väggen. Placera en liten bit tejp över hela skruvhuvuden; detta kommer att hindra skruvarna från att repa spegelns baksida.

• Använd spegelmassa till området av väggen som kommer att vara bakom spegeln använder en täta pistol. Var generös, men se till att mastixen är tillräckligt långt bort från kanten av spegeln för att förhindra den från att utsättas när spegeln är på plats.

• Lyft spegeln på plats, vilket gör att den passar perfekt i J-kanalen. Tryck spegeln i väggen lätt så det kommer i kontakt med spegeln kitt.


Relaterade artiklar