Hur man gör ett område matta från en Remnant

June 10

Hur man gör ett område matta från en Remnant


Hitta rätt område matta kan vara omöjligt när det behövs storleken är inte en standard. Matta rester kan användas för att skapa rätt storlek matta. Rester kan komma hemifrån eller mattaffärer, Byggnadsentreprenör eller ens rätt loppmarknad. Area mattor är enkla att göra med hjälp av ett måttband och en kraftig matta eller mattkniv. Bind kanterna för att skapa en skräddarsydd, professionellt utseende eller lämna dem Obundet för en mer avslappnad utseende.

Instruktioner

• Skapa en mall för området matta med hjälp av kraftpapper eller pappers matkassar, klippa och tillplattad. Lägg papperet på golvet som om det vore mattan. Klipp och tejp (använd bred maskering eller förpackningstejp) som behövs för att skapa den bästa storleken för en rektangulär eller kvadratisk matta. Använd ett måttband för att mäta den slutliga storleken. Spela in matta dimensioner.

• Med matta mätningar och ett måttband i handen, börjar leta efter den bästa mattan kvarleva. Matta och remodeling centra säljer rester. Använd måttband för att se till att kvarleva är rätt storlek eller större än vad som behövs.

• Lägg ner kvarlevan ansikte på en uppfart eller annan betongyta. Placera kartong (lådor kan kapas för att passa detta krav) under återstoden för att skydda bladet från Avtrubbning alltför snabbt och att hålla kvarlevan ren medan du arbetar.

• Placera mallen på baksidan av mattan och markera måtten på underlag med hjälp av en märkpenna (wide-lutad pennor fungerar bäst). Använd en ren, rak mattkanten som en kant av mattan och rada upp mallen därifrån.

• Klipp område matta från kvarlevan med hjälp av en mattkniv och en rak kant (raka kanter är platta, linjaler metall minst tre fot i längd). Kapa alltid från baksidan av mattan; Detta gör det mycket enklare att se bladet och hålla linjerna raka.

• Stäng av matta över. Med sax i handen, inspektera kanter och klipp bort alla lösa mattan garn eller uppbackning fibrer.

• Bind området matta kanter hjälp omedelbar bindande sladd. Omedelbar bindande sladd har en tejp fäst som häftar vid mattunderlag som sladden lindas runt kanterna av området matta. Placera sedan en sträng varmt lim mellan sladden och matta kanten för att permanent fästa de två tillsammans.


Relaterade artiklar