Hur man gör en Craft Money Tree

November 26

Hur man gör en Craft Money Tree


Pengar träd är en stor tillsats till parterna. Parter som avläggande av examen, bröllop, födelsedagar, eller pensionsavgångar är bara några av de tillfällen då en pengar träd skulle vara perfekt. Några av hantverk material som används för att göra en pengar träd kan hittas utanför hemmet; andra måste köpas.

Instruktioner

• Placera några små stenar i botten av en kastrull. Stenarna kommer att fungera som en motvikt. Du ska vara glad att du gjorde detta senare när du upptäcker att trädet är väl balanserad och inte välta. Du kommer också att behöva ta hänsyn till storleken på de grenar, som kommer att diskuteras senare. Lämna utrymme i potten för frigolit.

• Placera en grön frigolit torg i potten. Försäkra dig om att du har köpt en frigolit som passar väl in i potten. Dessutom, är det bättre att skummet inte sticker ut men är i jämnhöjd med potten.

• Placera filialer i frigolit. Dessa grenar kan vara köpta eller återfinns i din trädgård. Men se till att grenarna är tunna nog att peta igenom frigolit. Se också till att grenarna är mellan 17 och 24 inches lång. Om grenarna är för hög, kommer det att göra din båt pengar träd faller över.

• Täck skummet med grön silkespapper. För att göra detta, stoppa in den i på alla sidor av skummet i potten. Dessutom bör du fästa eller limma tissuepapperet på skummet för att hålla den från att lyfta upp. Detta kommer att helt dölja grönt skum. Du kan ha en del av ändarna av mjukpapper lyfta upp mot "stammen" av farkosten pengar träd.

• Vik en dollarsedel på halva långt. Kläm fast dollar till slutet av en av grenarna med hjälp av en kläd stift. Det vore bättre om du antingen kunde hitta gröna kläder stift i butiken eller måla de som du har grönt; det är emellertid inte nödvändigt. Upprepa denna process med de återstående dollar och kläder stift tills alla grenar är fyllda med dollar eller tills du får slut på pengar. Placera trädet på en plats på festen som är synliga för alla.


Relaterade artiklar