Lila Tropiska växter

March 30

Lila Tropiska växter


Lila tropiska växter lägga till en vacker touch till trädgården. Lila blommande växter ser bra ensam, men också kontrast med andra färgade växter, särskilt rosa och vita. Tropiska växter i allmänhet inte blomma på vintern, eftersom de är mer lämpade för varma, fuktiga temperaturer. Emellertid kan de odlas året inomhus.

Princess blomma växt

Detta är en vintergrön tropisk buske. De blommor som blommar är Deep Purple, med fem kronblad och frodig grönska. Den föredrar massor av solljus och bördig, svart jord. Denna typ av buske blommar bäst i US Department of Agriculture anläggningen Hardiness zoner 10 och 11. När det gäller höjd, prinsessan Flower (tibouchina urvilleana) växer upp till 7 fot i höjd. Vatten denna anläggning regelbundet för att det ska blomma djup lila. Denna buske fungerar bra som en del av en fjäril trädgård, som ljusa färger lockar pollinerande insekter.

Sweetpea buske

Denna sweetpea buske (knölvial L.) blommar en lila-rosa färg och liknar en sweetpea. Detta är den idealiska tropisk växt, eftersom det gillar fullt solljus och behöver inte mycket vattning. Det är en tålig växt, och särskilt bra för USDA zoner 9 och 10. Den växer tre fot i höjd, så det är en bra behållare anläggning eller säng med högre blommor.

Buddleia Black Knight Växt

Denna anläggning lockar fjärilar med sina djupa-lila blommor. Den når höjder av 5 till 6 fot. Den Buddleia Black Knight (Buddleia davidii) anläggningens behaglig doft lockar bin och fjärilar. Det behöver inte mycket vattning, bara solljus. Det enda underhåll denna anläggning behöver är tillfällig beskärning av döda blommor.

Lila Glory Bush

Många husägare som denna anläggning för sina vackra lila blommor och användning som privatlivet skugga. Den växer upp till 12 fot hög, i egenskap av en naturlig staket. Det behöver uppmärksamhet och vatten, men växer snabbt i de fuktiga, sommarmånaderna. Den växer bäst om det är planterade i USDA zoner 10 eller 11. Njut av denna växt från sommaren till hösten i ett tropiskt klimat.


Relaterade artiklar