Gratis sätt att skapa dina egna ritningar

November 14

Gratis sätt att skapa dina egna ritningar


En plan är en skalad ritning av ett hem, byggnad eller struktur. Blueprints allmänhet dras till en fjärdedel omfattningen av fastighetens verkliga storlek. Blueprint planer och specifikationer instruera byggare och entreprenörer hur man bygger en fastighet. En uppsättning av ritningar består av: grundplaner, planritningar, tak planen, elektriska layout, köksskåp layout, information om fundament och ramar, front-, sido- och bakre höjder och konstruktionsdetaljer. Blueprints innehåller också information om den typ och kvalitet av material som skall användas. Denna information används för att uppskatta de totala kostnaderna för att bygga upp metoden.

Nedladdnings Ritningar

Gratis ritningar finns att ladda ned med blåkopia program. Det finns många företag som erbjuder gratis programvara för att skapa ritningar. Nedladdnings ritningar kan användas för att utforma ett hem, kontor, däck eller liggande. Blueprint mallar kommer att bidra till att spara tid i designprocessen. I stället för att börja med en tom sida, erbjuder programmet en mall som låter dig skapa en plan på mycket kortare tid.

Smart

Smart är en nedladdningsbar visuell processor som hjälper till att skapa fria ritningar. När programmet är hämtat och installerat den är klar för användning vid tillverkning av en plan. Smart levereras med 70 olika blåkopia mallar. Dessa färdiga att använda mallar allt från planlösningar till tekniska planer. Ritningen utforma programmet har automatisk formatering av ritningar och former för att ge lätthet i positionering på sidan. Smart tillåter överföring av Blueprint mönster att Microsoft Word, PowerPoint, Outlook och PDF-format.

Webb-Hosted Ritningar

En webb-värd plan källa kan du göra en plan på nätet samt värd dem på nätet. Användarna måste skapa ett konto med plan källan för att kunna använda funktionerna, göra ändringar och spara mönster. De flesta blåkopia webbplatser, som erbjuder online-hosting-lösningar, ge tillgång till ett gratis konto. Dessutom kan vissa plattformar tillåter integration med andra webbplatser, sociala medier och andra online-produkter.

Floorplanner

Floorplanner är ett mycket användarvänligt online-lösning för att göra planritningar. Den Floorplanner basversionen erbjuds gratis för personligt bruk. Det enkla gränssnittet ger möjlighet att noggrant planera ett utrymme. "Floorplanner.com är definitivt ett designverktyg som du kommer att vilja använda", en recension på Cybernet stater.


Relaterade artiklar