Hur man skriver formella inbjudningar

September 3

Hur man skriver formella inbjudningar


Oavsett om du skriver inbjudningar till ett bröllop, studenten, affär fungerar eller fundraiser, är det viktigt att göra inbjudningar som formell eller informell som händelsen kommer att bli. Det finns några viktiga funktioner som gör inbjudan lika formellt som ett tillfälle, helt enkelt genom att följa vissa etiketts riktlinjer.

Instruktioner

Hur man skriver formella inbjudningar

• När du skriver en formell inbjudan, är det viktigaste att göra inkludera alla viktiga detaljer. Se till att inkludera honorees, värd och flygvärdinnor, typ av händelse, läge med fullständig adress, datum, tid, OSA uppdaterad med telefonnummer (om inte innehåller någon svarskort med inbjudan), svart slips eller andra krav klänning, och regn datum eller byte av plats (om utomhusevenemang).

• För att göra inbjudan verkar mer formell skriva ut alla nummer, inklusive datum, i sin helhet. Tal skrivna i sin helhet kan också inkludera gatuadress nummer eller tid för händelsen. Vanligtvis är det bara det datum som skrivs ut i sin helhet. Till exempel, istället 5 februari 2010 skriva ut den dag som i februari femte tvåtusen tio.

• När du skriver adressen till en händelse, eller ta itu med inbjudningar till gäster, inte förkorta delar av adressen. Detta innehåller orden Street, Boulevard, Lane, Avenue och Circle.

• Förutom att skriva ut siffror i sin helhet, skriver namnen ut i sin helhet. Gästerna kommer att kännas som händelsen är mer formell om de ser sin hela namnet, inklusive mellannamn, skrivs ut på inbjudan. Om mitt namn på en Gästen är bekant enkelt lämna ut, inte bara använda en initial. Försök också att inte använda smeknamn eller förkorta versioner av gästens namn. Till exempel, snarare än att ta itu med inbjudan till Jimmy A. Jones, skriva ut som James Andrew Jones. Namn på inbjudan själv bör också skrivas ut i sin helhet.

• När du har inbjudan tryckta, försök att välja en elegant typsnitt som ska användas till formulering. Med hjälp av en skrivastilsort verkar mer formell än Times Roman, när de skrivs ut på en inbjudan. Färgen på typsnitt och papper kan också göra inbjudan verkar mer formell. Välj en robust papper i en trevlig off-färg, till exempel elfenben. Försök att inte använda ljusa färger i skrivandet; det är bäst att hålla sig med svart för teckensnittet. Den mörka font color på ljus elfenben papper kommer att stå ut och ser skarpa, rena och formellt.


Relaterade artiklar