Hur att dekorera Candle Burkar för hantverk

April 27

Hur att dekorera Candle Burkar för hantverk


Ljus inte bara avger värme och ljus, de också friska luften med sin doft och bidra till att skapa en mysig atmosfär. På vintern kan flera ljus i ett litet rum även höja temperaturen flera grader. Lägg tillräckligt ljus till ett sidobord, och du kan stänga av din lampa. Jar ljus ger en ljusstake tillsammans med ljuset självt. Om du älskar att ge dessa ljus som gåvor eller njuta av att göra din egen, dekorera ljuslyktor lägger till en tankeväckande touch och hjälper införliva ljuset i din inredning

Instruktioner

• Pop locket från ljuslyktor och vänd på den. Du bör se en plastpropp locket på undersidan av locket. Skjut slutet av din skruvmejsel under kanten av plastlocket och tryck uppåt tills locket lossnar av.

• Välj en design för ditt ljus. Doften kan hjälpa till med detta. Till exempel, blom dofter kräver en blomma konstruktion. Apple och faller dofter betyder äpplen, nötter och höstlöv. Christmas dofter kan ha kransar, prydnadsföremål och godis sockerrör design.

• Torka av utsidan av burken och insidan av locket med spritkompresser. Detta tar bort olja och damm som kan hindra färgen från flyter smidigt på glaset.

• Måla en design på insidan av din kruka lock. Detta skapar en jämn, fönsterliknande konstverk. Börja med saker som du vill ha i förgrunden, som träd prydnadsföremål, blomma centra och ljusa blommor eller frukthöjdpunkter. Måla i bakgrunden sist.

• Måla en fortsättning på din design på burken själv. Måla bakgrund först på utsidan av burken. Lägg till lite detaljer varar. Arbeta långsamt, korrigera misstag med bomullspinnar. Låt ditt arbete att torka över natten.


Relaterade artiklar