Hur man blir en framgångsrik flygvärdinna

December 24Enligt lag måste stora flygbolag har flygvärdinnor ombord kommersiella flygningar för att garantera säkerhet och trygghet för resenärerna. Passagerarkomfort är en sekundär uppgift för flygvärdinnor, som hjälper till att göra flyg roligt. De förändringar som flygvärdinnor arbete varierar beroende på sina tilldelade flygningar, men de kan arbeta upp till 14 timmar per dag, när det är klassificerat för inrikesflyg. Endast de mest framgångsrika flygbolag praktikanter tjäna anställning som flygvärdinnor, enligt US Bureau of Labor Statistics (BLS).

Instruktioner

• Examen från skolan. Även om en high school grad är acceptabelt, flygbolag ofta föredrar sökande med college grader och / eller slutförande av flygvärdinna kurser, enligt BLS webbplats. Bra områden i studien för blivande flygvärdinnor inkluderar gästfrihet, omvårdnad, resor och turism, kommunikationer och utbildning.

• Möt längd, vikt och synkrav. Krav höjd och vikt varierar beroende på flygbolag, men en flygvärdinna måste ha några problem att nå in overhead fack. Den ideala vikten för en flygning skötare, enligt BLS hemsida, är en som är proportionell mot individens höjd. Att arbeta som flygvärdinna, bör man ha en korrigerad synfält av 20/30 eller bättre.

• Dra en säkerhetsprövning. Federal Aviation Administration (FAA) kräver flygbolagen att köra bakgrundskontroller på de sökande under de senaste 10 åren. Inkluderat är kriminella och skolan poster, medborgarskap, sysselsättning historia och sysselsättningsklyftorna.

• Komplett formell utbildning. Ett flygbolag kan träna en flygvärdinna på bolagets flygträningscenter eller ett land som tillhör ett annat flygbolag, enligt BLS webbplats. Många flygbolag anser inte att en enskild anställd tills framgångsrikt slutföra utbildningen. En serie tester under utbildningen eliminerar misslyckade flygvärdinna kandidater. Öva flyg äga rum i det sista stadiet av utbildning.

• Ta emot FAA Certificate of uppvisat kunskaper. Director of Operations (DO) för ett flygbolag måste ansöka om det här certifikatet på en flygvärdinna räkning och lämna in en skriftlig begäran till FAA Airmen Certification Branch på företagets brevpapper. Efter godkännande, lämnar DO flygvärdinnan namn, medborgarskap, födelsedatum, födelseort, adress och en fysisk beskrivning av skötare. FAA kommer då att skicka en papperskopia av certifikatet till skötare. Alla flygvärdinnor måste ha FAA-certifiering, enligt BLS webbplats.

• Var finns att arbeta på ett ögonblick varsel. Nya flygvärdinnor jobbar på flygbolagets bas och placeras på reservstatus att fylla i andra flygvärdinnor som är sjuka, omdirigerats eller på semester. Som en ny flygvärdinna, när du inte är i tjänst, är du fortfarande på samtal i fall du behövs för att arbeta. Flygvärdinnor kvar på reservstatus under minst ett år, men det kan ta längre tid att avancera i vissa städer, eftersom uppdrag är baserade på tjänsteår.


Relaterade artiklar