Corporate Anniversary Celebration Idéer

May 17En företags-årsjubileum är en milstolpe som kan vara en marknadsföring möjlighet. Företaget ska fira sitt jubileum öppet med anställda, leverantörer och kunder. Kvar i verksamheten tillräckligt länge för att fira ett jubileum milstolpe är en prestation som kan ge erkännande från potentiella kunder och partners som kan hjälpa ett företag att växa. Ta en titt på olika företags årsjubileum idéer för att hjälpa till att utveckla en marknadsplan som kapitaliserar på bolagets framgång.

Logo

Använd företagets logotyp som betonar årsjubileum på all korrespondens för jubileumsåret. Använd den aktuella företagets logotyp, men lägga till förändringar som indikerar den speciella jubileumsevenemang. Det kan finnas de olika åren har företaget varit i branschen under logotypen, eller antalet år i branschen kan vara någonstans på logotypen. Ändra logotyp färg till silver för 25-åriga jubileum och guld för 50 år i branschen.

Media

Varna media genom pressmeddelanden och andra mediekontakter bolaget har att det finns ett jubileumsår kommer upp. Starta pressmeddelanden och mediakontakt minst tre månader före jubileumsåret börjar. Lägg till en tagline till företagets reklam som betonar den kommande årsdagen. Skapa företaget sponsrade evenemang som har de befattningshavare i bolaget resa till olika städer för att möta nuvarande kunder och potentiella kunder, och hålla medierna informerade om händelserna med bilder och rapporter.

Anställd Deltagande

Kom ihåg att göra ett företags årsdagen speciellt för de anställda samt kunder och leverantörer. Gör företagets jubileum en anledning till extra betald ledighet för anställda, ta in storkök för ett särskilt bolag lunch en gång i kvartalet och skapa tävlingar som de anställda kan gå in för att vinna små priser. Tävlingar kan vara saker som mest kreativa användning av företagets logotyp, eller har anställda skriva och spela in ett företag jingle. Priser kan vara £ 6 eller £ 13 presentkort till lokala biografer eller varuhus.

Välgörenhet

Komma med uppmärksamhet till ett företags-årsjubileum genom att få företaget mer delaktiga i lokala välgörenhetsevenemang. Företaget kan släppa ett uttalande och sade att man vill dela framgången med det omgivande samhället genom stöd till lokala välgörenhetsorganisationer och en närvaro av anställda och chefer på lokal välgörenhets enheter och händelser.


Relaterade artiklar