Så här konfigurerar du en Curry Sauce Affärs

August 11

Så här konfigurerar du en Curry Sauce Affärs


Temalivsmedelsföretag är idealiska för en entreprenör med en passion för mat och kulinariska färdigheter. En currysås företag kan ge service till en nisch inom säregenhetmatar marknaden. För att starta en currysås företag, måste du fullända en linje av curry såser och framgångsrikt marknadsföra dem till specialitet dagligvaruhandeln. Börja med att förfina dina recept genom trial and error. Testa dina recept på en grupp av vänner och familj. Hitta en plats till kommersiellt laga mat och paketera dina curry såser. Hitta en konsekvent leverantör och forskning marknaden för att avgöra var du kommer att sälja dina såser.

Instruktioner

• Forskning på special matmarknaden i ditt område. Bestäm vad händer om någon konkurrens finns inom denna marknad för ditt currysås företag. Planera en marknadsföringsstrategi som baserar sig på denna forskning. Hitta potentiella platser för att producera såser liksom möjliga leverantörer och distributörer. Det finns många kommersiella kokmöjligheter som ger kommersiella kök och förpackning utrymme för specialitet livsmedelsföretag att hyra. Detta gör det möjligt för små företag att få tillgång till storkök och paketeringsutrymmet utan den höga kostnaden för denna utrustning.

• Skriv en detaljerad affärsplan baserad på din forskning och planering. Definiera dina affärsmål i ett tydligt skriven verksamhetsmål. Beskriv din verksamhet i detalj. Inkludera information om kommersiella lokaler kommer du att hyra din ingredienser leverantör, hur du kommer att distribuera dina produkter till special mataffärer, priser och finansiella prognoser för det första året i näringslivet. Bifoga eventuella dokument som du kan behöva etablera ditt företag i slutet av din affärsplan. Revidera din affärsplan efter ditt första år för att återspegla ditt företag på den tiden.

• Fyll i och lämna in en affärs- och skatteregistreringsformulär samt alla andra former som krävs för att etablera ditt företag på lokal och delstatlig nivå. En currysås företag kan bli föremål för lokala och statliga livsmedels säkerhetsföreskrifter. Kontrollera med din lokala och statliga tjänstemän för särskilda krav i ditt område.

• Träffa en försäkringsagent för att diskutera alternativ för att försäkra ditt företag. Förklara verksamheten i detalj för att vara säker på att du täcks. Särskilda överväganden blir påståenden om livsmedel relaterade sjukdomar och skador eller stöld av dina produkter. En försäkringsagent kommer att råda dig om dina täckning alternativ.

• Hitta en leverantör för ingredienser. Med en currysås företag, kvalitet och färskhet kryddor är kritiska. Glöm inte att du kan få en konsekvent, färska och hög kvalitet utbud av ingredienser för din curry såser. Välj en leverantör noggrant i början så att du kan ge dina kunder med en konsekvent currysås.

• Testa dina recept och perfekt dem till din smak. Ja familj, vänner och samhällsmedlemmar att prova sås och ge feedback. Använd feedback för att förbättra din sås, men inte avvika från din egen bedömning. Utveckla ett recept för dina såser.

• Välj en behållare för din curry såser baserade på forskning. En burk eller flaska kommer att vara tillräckligt för din currysås. Välj en som speglar den bild du vill porträtteras för ditt företag. Arbeta med en grafisk formgivare för att skapa en förpackningsetikett för ditt företag och har den första körningen ut.

• Leta upp en anläggning som tillgodoser kommersiella kök och förpackningar för små livsmedelsföretag som bygger på forskning och budget. Producera den första körningen av dina produkter. Paketera dem och märka dem i anläggningen.

• Hitta en återförsäljare som fokuserar på special livsmedel baserade på forskning. Ge dina produkter till distributör för den första omgången av distribution till butikerna. Svara på all feedback du får genom att arbeta för att förbättra din produkt.


Relaterade artiklar