Idéer för Pineapple Sliders

August 13

Idéer för Pineapple Sliders


Med hjälp av ananas som en toppning för hamburgare reglagen lägger till en liten servering av frukt till din måltid och ger smörgås en söt smak. Om att placera bitar eller ringar av ananas på reglagen gör dem topp-tung, sätta en tandpetare genom varje smörgås för att hålla dem intakt. Vid framställning av reglagen kan du lämna mini hamburgerbröd vanligt eller du kan rosta dem i en ugn eller grill dem.

Teriyaki Chicken Sliders

Sliders är inte begränsade till hamburgerkött - du kan även använda kyckling. Köttet har mindre fett än nötkött och delikat smak kompletterar en ananas smak. Du gör reglagen genom marinering kycklingbröst i en skål med teriyakisås i flera timmar, skära brösten i runda stycken, sedan grilla kyckling och ananas ringar för smörgåsar.

Pineapple Pancake Sliders

Ananas pannkaka reglagen är idealiska för frukost eller brunch. Istället för att använda mini bullar för att göra reglagen, bygga dem med små pannkakor. Efter matlagning en liten pannkaka, placera en bit av varm Canadian bacon och en kall ananas skiva ovanpå det, då kronan med en annan pannkaka. Du kan äta det sandwich-stil eller råga med sirap och äta den med en gaffel.

Teriyaki Turkiet Pineapple Sliders

En annan låg fetthalt kött val för reglagen är markturkeyen kombinerat med teriyakisås, grill kryddor och salladslök. Ananas kan hackas i bitar, borstas med olivolja och grillad innan den släpps ut på stekt kalkon bulle. Sprid wasabi majonnäs på reglaget Bullar att ge smörgåsar en extra smak spark.

Pineapple Toppings

I stället för hunks eller skivor av ananas, kan du använda en ananas toppning som en spridning för dina reglagen. Till exempel, mild ananas salsa blandas med honung dijonsenap ger hamburgare en söt och syrlig smak. Om salsa är alltför kryddig för din smak, kan du också använda vanligt, krossad ananas eller ananas bevarar blandas med majonnäs.


Relaterade artiklar