Hur man syr en Tent

January 19

Hur man syr en Tent


Om du planerar att ro tillbringa lite tid i vildmarken, kommer det att bidra till att sätta ihop ett litet tält-reparationskit vid tältet revor. Du kan också sy ihop tyg för en enkel tält för barn att använda. Tält material måste tätas ordentligt, så om du har en symaskin tillgängliga, använda den för att göra stram sömmar för långvariga tält och tält reparationer.

Instruktioner

• Lägg tältet platt på marken eller ett bord. Rada upp tältet materialet så att kanterna är jämna och det finns inga ojämnheter i bitar du syr ihop.

• Använd en nål och tråd eller en symaskin om det är tillgängligt, för att skapa en tät dubbel stygn för att sy tält materialen, En dubbel söm görs automatiskt av en symaskin, eller manuellt för hand sy ihop materialet genom att gå tillbaka på varje stygn du gör med en annan söm. Fäst slutet av sömmen med en knut när du har slutfört den del av tältet som du vill sy.

• Täck nyligen sydda tält sömmar med en vattentät tätning. Låt sealer torka i minst 24 timmar innan du utsätter tält sömmarna för regn eller snö.


Relaterade artiklar