Hur man fäster pew dekorationer

January 20

Hur man fäster pew dekorationer


Du kan dekorera bänkar att dra ögonen på dina gäster till gången av kyrkan där brudprocessions inträffar. Faciliteter kan ha föreskrifter om lämpliga sätt att hänga dekorationer så att inte repa woof av bänkarna. Du kan implementera plast pew klipp eller over-the-dörr hängare att strängen tyll och krans eller kan använda band för att fästa blomma bollar eller arrangemang för att bänkarna.

Instruktioner

• Mät längden från första bänk till den sista. Köpa tillräckligt tyll eller krans att omspänna längden från framsidan till baksidan bänken på båda sidor av gången.

• Klipp over-the-dörr hängare eller bänk klipp till ändarna av varje annan bänk så att den funktionella delen hänger över sidan av bänken som vetter mot mittgången.

• Placera tyll eller krans i det första klippet börjar från den sista raden av säten. Knyt änden runt klippet för att se till att det kommer att stanna. Linje bänkarna med tyll eller krans, skapa toppar när tyll eller krans når klippet och dalarna mellan klippen.

• Lägg bänk pilbågar, band, blommor eller kransar att markera ditt bröllop färger och för att täcka klippen.

• Köp medelstora frigolit bollar. Trimma stjälkar av dina blommor och blad.

• Skär en till två fot av band per blomma boll, beroende på hur lågt din vill att din blomma boll hänga. Fäst båda ändarna av bandet med hjälp av lim och nålar, så att bandet skapar en hängande slinga. Peta dina blommor i frigolit bollen så att de täcker hela bollen med hjälp av pinnar för att fästa blommor till frigolit.

• Lägg accent blommor till det översta lagret av din blomma bollen för att matcha ditt bröllop färgar och tillfogar djup till dekoration. Förvara blomma bollar i kylskåp tills en till två timmar innan vigseln.

• Häng band slinga runt bänken som är bredvid gången så att blomma bollen draperier över bänken mot mittgången. Placera blomma bollar i slutet av varje annan bänk på båda sidor av gången.


Relaterade artiklar