Hur man tar bort Moped ljuddämpare Spärran

February 26

Hur man tar bort Moped ljuddämpare Spärran


Mopeder blir snabbt en av de bästa sätten att resa. Oavsett om det är precis runt staden, eller över staden, åt båda hållen, kan du få det på en moped. Tyvärr, på grund av statliga regleringar, många mopeder begränsas mer än ett sätt. Detta kan minska acceleration, toppfart och hästkrafter på scootern. Om du vill göra din moped både snabbare och snabbare resa, kan du ta bort dessa begränsningar som håller motorn tillbaka från sin fulla potential. Lär dig att ta bort dem från ljuddämparen.

Instruktioner

• Ta bort muttrarna och bultarna som håller avgasröret på mopeden.

• Slipa av bulthuvuden håller ljuddämparen flänsen ljuddämparen röret. Slipning dessa off kommer att avslöja den verkliga bulthuvudena, där du kommer att kunna ta med en skiftnyckel för att separera de två ljuddämpare bitar.

• Om det finns en liten rör som sträcker sig förbi din ljuddämpare pipe, skär bort det med hjälp av en sawsall. Var noga med att lämna cirka 1 tum av metall som sticker ut från sidan av ljuddämparen - du kommer att behöva detta att krympa ljuddämparen röret stängt. Obs: Endast vissa moped företag inkludera denna lilla röret. Förväxla inte denna lilla röret för huvud ljuddämparen.

• Klipp av den nu exponerade strypning som kommer ut av flänsen del av ljuddämparen. Den strypningen kommer att se ut som en liten rör som kommer ut av det avsnitt som du bara bort bultarna från. Fil eventuella grader på röret som du bara klippa bort, och se till att ta bort eventuella metallspån inuti röret innan du placerar halsdukar tillbaka tillsammans.

• Placera 1 tum av metall som sticker ut från sidan av flänsen i din last, och pressa den stängd. Ta din hammare och hammare krympta metallen vid sidan av ljuddämparen. Du kanske vill också ta en slipmaskin för att jämna hela press över.

• Placera flänsen och huvud ljuddämpare röret tillsammans igen, och sätta dina nya skruvar och muttrar i ljuddämparen. Byt obegränsad ljuddämpare tillbaka på din moped.


Relaterade artiklar