Kreativa sätt att göra en Bathroom Vanity

February 7

Kreativa sätt att göra en Bathroom Vanity


Om en prefabricerad fåfänga inte verkar rätt för ditt badrum, använd din fantasi och skapa en fåfänga från början som passar din stil. Annars känd som skåpet under ditt badrum diskbänken, är badrummet fåfänga används för att lagra ett stort antal artiklar. Medan du beslutar om ett objekt att använda för att skapa ditt badrum fåfänga, tänk på vad dina lagringsbehov är och hur du använder ditt badrum utrymme.

Försök Metall

För en mer modern ta, lägga till lite industriell stil till ditt badrum med ett metallskåp eller två för att skapa ditt badrum fåfänga. Plocka upp en stor metallskåp från en butik eller kolla in en gammal skola objekt försäljning för att köpa ett par gamla korta skåp för att skapa ditt badrum lagringsutrymme. Om du föredrar en öppen blick, installera öppen metallhyllor i en stil som passar din inredning.

Konvertera en Dresser

Om du har en gammal byrå bara om runt i källaren, omvandla den till ett badrum fåfänga. Längre, korta, midja-hög köksskåp tenderar att fungera bäst för en fåfänga ombyggnadsprojekt, så din fåfänga är rätt höjd för användning i slutändan. Du kan uppdatera en gammal byrå som har sett bättre dagar genom slipning ner byrå, tillämpa trä fylla eventuella urgröpningar och lägga ett nytt skikt av färg eller bets. Ny hårdvara kan också gå en lång väg att göra en äldre katter ser ut som en ny fåfänga.

Bygg din egen

För att fylla en liten eller ovanlig storlek utrymme, bygga ditt eget badrum fåfänga från scratch. Använd möbel plywood för att göra fåfänga, sedan lägga ett skikt av färg eller bets för att få det utseende du vill. För en utförligare utseende, lägga till bitar av listen i en stil du älskar att dörrar eller ytterkanter. Installera låda drar och hanterar sist slutföra utseende.


Relaterade artiklar