Hur får man den orange av din hårfärg

June 4Blekning eller kontinuerligt döende håret skulle kunna skapa oönskade effekter, bland annat en föga smickrande orange eller brassy färg i håret. Ta bort den orange nyans kan vara svårt. Med hjälp av en toner på ditt hår kommer att bli av med den brassy nyans och ger dig en mer naturlig look.

Instruktioner

• Borsta håret. Om ditt hår är extremt fet eller smutsig, måste du schampo, skick och torka innan du börjar få den orange ut. Använd en lila-färgade schampo och balsam för att hjälpa tona ner fräck färg. Om du inte har en lila-färgade set, kommer vanliga schampo och balsam räcka. Endast tillämpa balsam till områden som inte har den orange, fräck färg.

• Skaka flaskan toner väl. En toner kommer att kraftigt minska den brassy färg i håret. Leta efter en lila-färgade toner i en skönhet leverans butik. Den lila färgton kommer att bekämpa den orange färgen. Det finns andra toner som finns, men en lila-färgade toner kommer att vara den enda som kommer att minska fräck färg i håret. Varje märke lila tonade toner bör fungera.

• Gör en snabb del test innan du applicerar toner över hela huvudet. Mätta en sträng av orange hår med toner. Låt den in för den angivna tiden, vanligtvis 30 minuter. Var noga med att följa anvisningarna på flaskan men. Tvätta ur toner och torka hårstrå. Leta efter resultat. Om det ser bra ut, förbereda sig för att tillämpa toner till resten av håret.

• Mätta håret med toner. Spruta små mängder toner på Brassy områden i ditt hår. Dra ut den del av håret och flytta upp och ner håret klämma flaska toner. När du har tillämpat toner alla Brassy områden i håret, arbeta in med händerna, nästan som du tvättar håret. Låt det in för hur länge riktningarna kräver. Detta är vanligtvis ca 30 minuter. Vira en handduk runt axlarna för att hjälpa fånga droppar.

• Tvätta och lätt villkor håret när det är dags. Torka håret och kamma det. Den orange i håret ska vara borta, eller reduceras kraftigt. Om inte, upprepa processen tills du når önskad färg.


Relaterade artiklar