Lista över dåliga egenskaper personal

October 17Det spelar ingen roll hur noggrann din rekryteringsprocess är, kommer dåliga medarbetare alltid slinka igenom nätet och bli tidskrävande huvudvärk för chefer och chefer i hela landet. Några dåliga anställda är mer öppet obehag - andra helt enkelt olämplig. Ta en titt på vår lista över dåliga egenskaper anställda och se om du är skyldig till något.

HandhållnaDet är ingen idé att anställa någon att göra ett jobb när man måste stå över dem, se till att de gör det rätt och ge vägledning varje steg på vägen. Bosses måste kunna delegera och vet jobbet kommer att ske och gjort bra. Någon som behöver deras handhållna hela tiden visar en brist på initiativ och tar andra människors tid borta från dem.

Bad time management

Det handlar inte om att vara sent på en måndag morgon (för att se "Poor tidhållning"), handlar det om saknade deadlines och inte kunna utföra uppgifter inom en rimlig tid. Du är bara så snabbt som din långsammaste mover, så en långsam anställd kunde hålla hela företaget tillbaka. I ett nytt jobb kan det ta ett tag att finjustera din tidsplanering, men efter det att du har ingen ursäkt. Om oväntade problem uppstår, låt din linjechef vet långt i förväg och försöka få en lösning tillsammans med nyheten.

Negativitet

Lista över dåliga egenskaper personal


Ingen gillar en part pooper och negativitet kan sprida sig som en löpeld runt ett kontor och hela organisationen. Leta efter lösningar snarare än älta problem och hålla något gagnlöst för dig själv. Det betyder inte att överdriva det med smiley, lyckligt, vidrigt positivitet, men försök och arbeta igenom frågor snabbt och med rätt personer. När tiderna blir tuffa, chefer vill positiv särbehandling, inte sura miner.

Dåliga personliga relationer

En person som ständigt kämpar med kollegor över det bästa sättet att göra sitt jobb eller över vad som är bäst för ett projekt kommer att dra tid och energi bort från den. Det kommer också att kräva en linjechef att ingripa och sortera ut det. Motsatta åsikter kommer alltid spelar in i alla arbetsscenario, men så länge som fokus arbetar ut vad som är bäst för gruppen snarare än småaktiga individuella ambitioner och blåmärken egon saker ska fungera. Personliga motsättningar och problem från utanför kontoret bör inte göra det till kontoret och chefer kommer ogillar att behöva ta itu med dem.

Dålig tidtagning

Lista över dåliga egenskaper personal


Är du den person som regelbundet kommer i sent men vet exakt när 05:00 kommer? Massor av arbetsplatserna inte betalar övertid som berättigar dig till bara arbeta utsedda timmar, men lämnar ett jobb oavslutade när fem minuter övertid skulle sätta uppgiften till sängs verkligen kommer att få på din arbetsgivares veke. Brownie poäng kan definitivt tjänas med ännu en liten mängd tillval - och obetald - övertid.


Relaterade artiklar