Vilka kvalifikationer behöver du arbeta i datorer?

May 2

Vilka kvalifikationer behöver du arbeta i datorer?


Persondatorer och området informationsteknologi har blivit en integrerad del av det moderna samhället. Datorer påverkar alla branscher, påverkar sociala mönster och ger många nivåer av underhållning. Traditionellt datorbaserade karriärer ge relativt höga inkomstnivåer och kräver specialiserad utbildning och erfarenhet; men kan faktiskt arbetar med datorer innebära allt från att köra en nätbutik att arbeta på Apple Store för att utforma Intel-kretsarna. Nya datorbaserade roller skapas hela tiden. När man överväger arbete inom dataområdet, fundera noga på vad dina styrkor är och vad du tycker om, och välj sedan ett allmänt område av datorer för att börja dina kvalifikationer. Krav och kvalifikationer beroende på vilken del av datorer som du specialisera sig på.

Arbeta i Hårdvara

Datorer fungerar genom användning av komplexa kretsar som användarna inte interagera direkt med. Dessa är de kretsar som gör att din dators hårddisk och andra interna komponenter att arbeta. De finns i persondatorer samt särskilda ändamål datorer som mobiltelefoner, videospel system och tv. Dator circuity är utformad i laboratorier av dataingenjörer och tillverkas i fabriker för företag som IBM och Intel. Att arbeta inom detta område av datorer kräver skicklighet och erfarenhet normalt tas emot via ett ackrediterat college eller universitet. Dator ingenjörsutbildningen utfärda tekniska vetenskap grader såsom en Master of Science i datateknik. En kandidatexamen of Science examen kvalificerar dig för nybörjar positioner i hårdvara. Ju mer erfarenhet och utbildning du samlar, desto mer specialiserade dina kunskaper blir, som i allmänhet leder till positioner högre nivå och betala priser.

Arbeta i Programvaru

Dataprogram omfattar de verktyg användarna arbetar vid styrning av en persondator. Programvaran är byggd med textrader kommandon baserat på ett bibliotek av funktioner kallas ett programmeringsspråk. Det finns många programmeringsspråk; språken har särskilda styrkor och nischer som gör dem idealiska för mjukvarudesign i vissa branscher. Till exempel, är HTML ett programmeringsspråk som används för att bygga webbplatser, medan MySQL är ett språk som används för att utveckla databaser. Stora och komplexa programvaruverktyg byggs av grupper av yrkesverksamma, inklusive ingenjörer, programmerare och grafiska designers, vilka var och en kräver en mängd olika färdigheter och utbildning. Kvalitetsmjukvaruutvecklare aktie är en stark grund i datorprogrammering. En kandidatexamen of Science examen från högskola eller universitet förbereder dig med de grundläggande tals programvara och bygger kompetens med programmeringsspråk. Behärskning av branschnivå datorprogrammering i allmänhet uppnås genom repetitiva och iterativ programmering, som bygger på grundläggande kunskap för att skapa allt mer komplexa program. En annan giltig väg till arbetet i programvara är genom självstudier och behärskning av ett programmeringsspråk och slutförandet av ett certifieringsprov. Börja med att undersöka arbetsbeskrivningar för företag du vill arbeta med och granska avsnittet kvalifikationer. De kommer att lista programmeringsspråk krävs för att arbeta i sin bransch.

Att arbeta i sociala medier

Sociala medier är ett nyare område av datorer lockar många proffs. Det definieras av Internet och mobil teknik baserade medier som används för social interaktion. Även om en viktig del av att arbeta med sociala medier är mjukvaruutveckling, det finns en växande betoning på sociala medier marknadsföring och sociala media management, med roller som är besläktad med utövare som använder sociala medier teknik som ett verktyg. Till exempel, marknadsföring företag använder sociala medier som ett verktyg för marknadsundersökningar, ett sätt att förstå hur man säljer varor och tjänster till kunder. Andra företag använder sociala medier för att ge kundservice till befintliga kunder. Antalet-en examen för att arbeta inom detta område är extrem komfort som styrks framgång med hjälp av sociala medier på ett effektivt sätt. Denna erfarenhet skall generellt stödjas av kompetens i jobbet funktion (dvs, marknadsföring, kundservice, företag). Med detta sagt, det blir allt vanligare att akademiker med stark social media närvaro på webbplatser som Facebook och Twitter för att hyras av företag som vill öka sin effektivitet i sociala medier.

Att arbeta i e-handel

eCommerce är en term som används för att hänvisa till att köpa och sälja varor över Internet. I huvudsak är det ett företag som drivs genom användning av en butik på nätet. De två grundläggande behörighet för att köra en e-handel butik är dator kunniga och praktiska kunskaper om den produkt du säljer. Använda automatiserade system och paketerade e-handel webb motorer, kan en entreprenör sätta upp en nätbutik front natten. Även om e-handel företagen verkar huvudsakligen i virtuella rymden, skapa en framgångsrik satsning kräver samma kompetens, envishet och lyhördhet tegel och murbruk företag.

Att arbeta som en datatekniker

Datatekniker är högt utbildade personer som kan diagnostisera, underhåll, reparation och bygga datasystem. Teknisk support är en viktig funktion av företag och värdefull för alla som äger en dator. Dator Techs är anställda av konsument butiker som Best Buy samt av företag som UBS, som har en intern avdelning tillägnad stödja datorer. Det är inte ovanligt att hitta arbetsdatatekniker som är självlärda, eftersom det är ett område där kompetens och förtrogenhet med datorn felsökning krävs. Men arbetsgivare söker i allmänhet kandidater som är certifierade i de nödvändiga färdigheter som krävs för en specifik roll. Kvalifikationer söks av dator Techs och arbetsgivare inkluderar CompTIA A + certifiering för hårdvara och Cisco Certified Network Associate certifiering. Stora högskolor som förbereder personer för karriärer inom detta område är ITT Technical Institute, DeVry universitet och Strayer University.


Relaterade artiklar