Hur ord en flicka fem år gammal födelsedag inbjudan

May 12

Hur ord en flicka fem år gammal födelsedag inbjudan


Att få en födelsedagsfest redo för en liten flicka inte bara handlar om att plocka ut ett tema, tårta design och festdekorationer, men också alla viktiga inbjudan. Inbjudningar sätta stämningen och temat för ert parti i god tid före den aktuella händelsen. Att se formuleringen är rätt på en partyinbjudan för en 5: e födelsedag är viktigt för att säkerställa alla inbjudna gäster är väl medvetna om vad som väntar kommer fest.

Instruktioner

• Skapa en gästlista. Håll din budget i åtanke och den totala kapaciteten av människor arenan eller ditt hus kan passa. Dubbelkolla stavningen av namn och adress för inbjudningar som kommer att skickas ut. Se till att ha inbjudningarna skickas minst tre veckor före evenemanget.

• Adress kuvert. Använd hela, formella namnet på alla inbjudna som kommer att få inbjudningar skickas till dem. Se till att inkludera din retur postadress på kuvertet. Använd mindre formella namn, och även bara förnamn och den första inledande av efternamnet, för barn att bli inbjuden av födelsedag flickan. Använda förnamn fungerar bara när barnet kommer att lämna leverera inbjudningar till sina vänner i skolan, dagis, kyrka eller annan social miljö.

• Börja insidan av inbjudan genom att specifikt ange, "Du är inbjuden till födelsedagsfest för Jane Doe 5th." Se till att inkludera flickorna fullständiga namn för att undvika förvirring så många barn har samma namn. Du kan hoppa över det här steget om flickan har ett ovanligt namn och du är säker på att ingen kommer att bli förvirrad.

• Skriv datum, tidsperiod och plats för partiet under titeln. Var noga med att notera temat för partiet. Använd fraser som "Kom klädd i din favorit saga klädsel som partiet har en prinsessa tema." Inkludera fullständiga adress part plats för att göra det lätt för gästerna att koppla informationen till en GPS, om det behövs. Notera i inbjudan att "Jane vänder faktiskt 5 den 1 januari, men vi firar följande helgen med partiet planerad till januari 6th."

• State nära bottnen av inbjudan RSVP datum. Bestäm RSVP dagen subtrahera åtminstone fem dagar från händelsen. Märk din kalender när RSVP datum är och planerar att kontakta de som inte har svarat att få en slutlig styrka.

• Ring separata papperslappar att inkludera inuti inbjudan om du har några speciella gåva önskemål. Använd detta för att även ange om födelsedag flickan är inte tillåtet att ha vissa poster på grund av hälso- eller säkerhetsfrågor. Till exempel använder fraser som "Observera att Jane bär en storlek 6 i kläder och älskar färgerna rosa, blå och lila." Ytterligare exempel är "Please do not bring gåvor, men om du bryr dig att göra en donation i Jane namn, hon älskar hundar och skulle uppskatta din donation göras till Humane Society of America."


Relaterade artiklar