Hur blad för Cascading Bröllopsbuketter

January 6

Hur blad för Cascading Bröllopsbuketter


Cascading bröllop buketter är att hämta skärmar som drar ögat direkt till bruden när hon går ner i gången. Dessa buketter består typiskt av en blandning av stora och små blommor med grönska för att ge djup och karaktär. Nyckeln till kaskad bröllop buketter är att använda blommor som efterliknar vattenfall kaskader med graciöst fallande stjälkar.

Instruktioner

• Klipp en sida av den extra stora skum hantverk bollen för att göra en plan yta. Detta kommer att frigöra båda händerna för att arbeta blommor i buketten hållaren. Placera handtaget på bukett hållaren in i skum farkosten bollen.

• Klipp ¼ tums från slutet av den längsta av grönska i en vinkel och sätt in den ena sidan på den lägsta delen av skum bollen. Detta utgör grunden för längden av hela bukett. Skär den återstående grönska i olika längder och infoga dem runt bollen. Sätt en på baksidan av hållaren för att dölja handtaget och brudens hand. Fyra till fem stjälkar är tillräckliga. Lång berodde grönska som fungerar bra för denna bukett innehåller murgröna, italienska Ruscus och läder blad ormbunkar.

• Sätt länge härrörde, små blommor runt grönska, hålla på framsidan och sidorna av bukett, effektivt skapa en halvcirkel med blommor. Skär stjälkarna i varierande längder att fördjupa buketten så att en del av dessa är nära toppen och centrum och några kaskad ner framsidan av bukett i en kona. Vita astrar, orkidéer och vita söta ärta blommor fungerar bra för det här steget.

• Lägg de huvudsakliga brännpunkt blommor på framsidan av buketten, såsom stora rosor eller nejlikor. Placera dessa större blommor front och center och kluster ett par tillsammans för att skapa djup. Lämna ett par stjälkar lång och infoga dem i hållaren kaskad med grönska och blommor från steg tre. Skapa struktur som fångar ljuset med dessa blommor genom att lägga glitter till blommar med blommor lim och blommor glitter. Spraya blommar med blommor lim och försiktigt doppa ändarna av blommor i en skål med blommor glitter, så att bara de tips av blommorna är täckta.

• Lägg mindre blomningar som fyllmedel runt buketten. Tiny sprut rosor är precis rätt för detta, eftersom du kan infoga flera av dem tillsammans för att fylla i eventuella luckor. Inkludera Stephanotis blommande vinstockar, brukar kallas brud krans, att lägga till en lätt doft till din bukett.


Relaterade artiklar