Godtagbara livsmedel för Atkins

March 15

Godtagbara livsmedel för Atkins


Den Atkins dieten, en populär viktminskning diet systemet, innebär att äta flera livsmedel som innehåller mycket protein och låg i kolhydrater. Om du funderar på att försöka Atkins diet, är det viktigt att veta vilka livsmedel som är acceptabelt att äta så att du kan uppleva största möjliga nytta av kosten.

Ägg

Ägg är mycket låg i kolhydrater och ger viktiga näringsämnen för kroppen, såsom kolin och zink, samt tillräckligt med protein. Om du är på Atkins diet, kan du äta så många ägg som du vill ha i en dag, och äggen kan framställas på något sätt du vill, till exempel pocherad, oordning, eller i en omelett.

Fisk

Fisk, vilket ger en betydande mängd omega-3 fettsyror samt protein, är tillåten på Atkins diet. Fisk som lax, öring och tonfisk kan ätas frikostigt och framställas på ett antal sätt, såsom grillat, stekta eller bakas.

Ost

Under induktionsfasen av Atkins diet, är ost acceptabelt att äta upp till fyra uns per dag. Dieters bör inte konsumera imitation ostprodukter med undantag för ris eller soja ost som har ett lågt kolhydratinnehåll.

Grönsaker

Om du är på Atkins diet, du tillåts att konsumera två eller tre koppar grönsaker varje dag. Alla typer av sallad, såsom bibb sallat, roman och grön sallad, är tillåtna, liksom grönsaker som svamp, selleri och paprika.

Magert kött

Magert kött, såsom fjäderfä, kan också konsumeras flera gånger om dagen när du är på Atkins diet. Livsmedel som skinn kycklingbröst är ett hälsosamt val, samt Turkiet och Cornish höna. Andra kött som ger kroppen med en stor mängd protein är en acceptabel proteinkälla som också, såsom kalvkött eller nötkött.


Relaterade artiklar