Hur man gör din egen färsk Rose Topiary Ball Höjdpunkten

March 18Alla älskar synen och doften av färska rosor som fungerar som dekorationer för bröllop, födelsedagar, baby shower och en mängd andra tillfällen. Deras robusta stjälkar gör dem lätta att hantera och arbeta med, och de pågå i flera dagar innan de börjar vissna. En topiary boll gjord av färska rosor bildar den perfekta accent bit för alla tillfällen. Använd färska rosor från trädgården eller köpa dem från din lokala blomsterhandlare för att skapa en ny ros topiary bollen mitt som sticker ut och gör ett djärvt påstående.

Instruktioner

• Blötlägg din blommiga skum boll i 10 till 15 minuter i vatten. Ställ in den på en plan behållare eller fat rinna ut överflödigt vatten.

• Klipp överskott stam längd av rosor i en vinkel med en vass sax. Lämna ca 1 till 2 inches på basen av varje.

• Skär skumplast storlek med en tandad kniv så att den passar in i botten av terrakotta potten och når ungefär en tum under kanten. Fortsätta försiktigt trimma bort överflödigt att se till att den sitter tätt.

• Använd varmt lim till botten av skummet med en limpistol vid låg temperatur och placera skummet i potten, gör vissa det fastnar på botten av krukan och inte flytta.

• Linda grön blommig tejp runt 12-tums träpinne. Sätt 4 inches av den ena änden av träpinne in i centrum av blomsterskummet bollen. Sätt 4 inches av den andra änden av pluggen i plastskum i terrakotta kruka.

• Tryck en ros i blomsterskummet bollen försiktigt tills skaftet längd tränger det. Fortsätt på samma sätt och placera rosor så nära varandra som möjligt tills skum bollen är helt täckt och är inte längre syns. Verka för en väl avrundad arrangemang, sätter rosor i skum bollen från alla håll.

• Sätt stjälkar av lövverk såsom ormbunkar eller barnets andetag i den blommiga bollen att lägga till en touch av grönska. Spridas även mossa över skummet i potten och hålla den på plats med grönare stift.


Relaterade artiklar