Hur man installerar en Stair Runner Carpet

January 10

Hur man installerar en Stair Runner Carpet


En trappa löpare är idealisk för att lägga extra färg och dekoration till dina trappor utan att helt täcka dem med mattor. Trapp löpare brukar köra upp mitt i trappan. De kan vara en fot bred eller sträcka sig ut nästan till ändarna på varje trappsteg. Installera en trappa löpare följer samma procedur som att installera mattan till ett golv utom trappor har vinklar och golv brukar inte.

Instruktioner

• Mät bredden på baksidan av varje slitbanan och även bredden på varje stam. (De bör vara densamma.) Köp en löpare längd mätningen minus något utrymme du vill på båda sidor.

• Klipp bitar av nubbfri band lika med mätningarna av mattan minus 2 inches. Den nubbfri remsan kan köpas i alla hem butik.

• Fäst en bit nubbfri remsa på baksidan av varje trappsteg. Placera remsan centrerad på varje slitbanan med stift inför utbyggnad. Håll 1 tum mellan remsan och på baksidan av slitbanan. Hammare nubbfri band på trappan.

• Lägg en bit nubbfri remsan centrerad på varje stam med stift vända mot slitbanan. Behåll en 1-tums gap mellan remsan och botten av stigaren. Hammare nubbfri band på trappan.

• Klipp bitar av mattan pad till storlek. Dynan måste vara samma bredd som nubbfri remsan. Varje pjäs måste rumpan upp mot nubbfri remsan på baksidan av en slitbana, lindas runt näsan av slitbanan och sträcker sig till kanten av nubbfri remsan i stigaren. Hamra en spik i varje bakre hörnet och var 6 inches ner och över stig.

• Montera trappmatta start högst upp i trappan. Börja under näsan på trappan landning. Stoppa i slutet av mattan under näsan och säkra den med hjälp av mattan stift - en i varje hörn och var 4 inches.

• Jämna mattan platt som du går, avrundning näsan av slitbanan och om mattan platt till utbyggnad. Skjut mattan stadigt till nubbfri remsorna i hörnet. Hammer den med en mejsel (se Varningar).

• Fortsätt att lägga ut och säkra mattan över trappstegen och ner stammarna tills du kommer till botten av trappan. Tuck underkant löparen mattan upp under flänsen i botten riser och säkra den med hjälp av mattan stift.


Relaterade artiklar