Namn Tag hantverk för barn

April 22

Namn Tag hantverk för barn


Namn tag hantverk göra någon insamling mer intressant för barn. Använd ovanliga former och material för att tillåta barn att konstruera en namnbricka som visar andra mer än bara bokstäverna i sitt namn, men också en anda av deras personligheter. Istället för namnskyltar som håller sig till sina skjortor, experimentera med andra kläder baserade namnskyltar såsom visir eller kepsar.

Icke traditionella Etiketter

I stället för traditionella namnskyltar, använder hattar, smycken, leksaker eller tatueringar för att skapa namnetiketter. Använd självhäftande skum bokstäver eller former för att skriva barnets namn över räkningen av en visir eller mössa. Låt barnen avsluta dekorera projektet med band, glitter, skum former, pärlor, paljetter och andra hantverk leveranser. Se till att deras dekorationer inte skymmer namnet. Skapa smycken av sträng och alfabetet pärlor. Stava barnets namn i alfabetet pärlor och låt dem lägga till andra pärlor tills halsbandet är klar. Variationer kan användas för att skapa armband, örhängen eller fingerringar. Skriv barnets namn på sidan av en liten bil eller annan liten leksak och trä den på en lång sträng eller band att bära som ett halsband. Med föräldrarnas medgivande, skriver barnets namn på pannan eller armen med ansiktsfärg som en tatuering. Detta kan vara ett lekfullt sätt att deklarera sitt namn och identifiera varje barn.

Nålar

I stället för engångsbruk, stick-on namnbrickor, skapa något längre livslängd genom att använda en säkerhetsnål. Använd en fast underlag av skum eller kartong för barnen att dekorera. Använd knappar, klistermärken, band, paljetter, glitter och andra funktioner för att dekorera stöd. Bifoga stora bokstäver eller skriva i permanent markör över dekorationer att se till att barnets namn kommer att lysa igenom. Skapa djur eller utlänningar från juice burklock eller tomma skrivbara CD-skivor. Använd båten skum för att skapa armar, ben, fenor, antenner eller ett ansikte att lägga till cirklarna. Två plastmjölk kapsyler kan användas för att göra en kreativ tapp. Tejpa ihop dem för att bilda ett gångjärn som öppnas. Låt barnet att dekorera utsidan. Limma en bit papper på insidan med barnets namn skrivet på den. Limma enheten till en säkerhetsnål för att använda den för en namnbricka. Denna namnskylt kan också användas i en isbrytare eller "lära känna dig" verksamhet. Eftersom barnets namn är dolt, har barn vandra runt och gissa vad den andra barnets namn är. Tilldelnings klistermärken eller små godis för korrekta gissningar.

Klistermärken

Liva upp traditionell stick-on namnbrickor med kreativt skrivande och dekorationer. Olika former, färger och dekorationer kan göra någon namnbricka en intressant konstskapande. Har barn skär brev från gamla tidningar och limma dem på namnbricka för att skapa en namnbricka som ser ut som en anonym lösen brev. Barn kan också klippa ut bilder av aktiviteter som de åtnjuter eller saker som de är intresserade av och skapa ett collage bakgrund för deras namnlapp. Skriv barnets namn i permanent markör på toppen av bakgrunden. Skapa ett pussel för andra barn att reda ut. Skriv barnets namn på namnbricka, och sedan skär den i fyra pussel-formade bitar. Ge bitarna till barnet och låt dem sätta dem var de vill på sina skjortor.


Relaterade artiklar