Hur man gör en docka Torso Från Sculpey Clay

April 15

Hur man gör en docka Torso Från Sculpey Clay


Du kan lätt forma Sculpey i delar till en docka. Torson är nyckeln till att ansluta alla de olika delarna. En tråd armatur inuti bålen ger styrka, samt att ett enkelt sätt att ansluta armar, ben och huvud. Du kan helt enkelt forma bålen för hand eller tryck i en form. Du kan göra enkla formar genom att snida en tvål modell av kroppsdelen, och sedan använda den för att göra ett intryck i gips.

Instruktioner

• Rita en bild av dockan från framsidan, baksidan och båda sidor. Skissa på planer om hur huvudet, armar och ben kommer att fästas vid kroppen.

• Böj tråden i en stor bokstav H form, med en ände som sträcker sig bortom H. Detta kommer att stärka dockan formen och göra fästen för huvud, armar och ben.

• forma Sculpey hand över trådform. Om du bara göra en docka, kan du i detalj bålen för hand med hjälp av din bild som en guide. Se till att tillräckligt mycket kabel sticker ut från axlarna, höfter och nacke utrymme för att enkelt fästa på huvudet, armar och ben. Om ni kommer att göra mer än en docka grundar sig på detta samma mönster, sätta bålen åt sidan och gå vidare till steg 4. Om du gör bara en docka, gå till steg 7.

• Rista en modell av docka i tvål, med användning skissen som en guide. Blanda gips och vatten i en skål om uthålligheten i kaksmet. Smörj en grund skål med vaselin, häll sedan i omkring tre inches av gips. Nestle tvål modellen sidan nedåt i gips. Häll i ytterligare gips tills modellen är lite över hälften nedsänkt. Låt torka.

• Ta tvål modellen från formen och upprepa processen för ryggen. Avlägsna tvål från formen. Städa upp eventuella ojämna platser och fylla i eventuella hål som orsakas av luftbubblor. Notch kanten av formen så att den kommer att passa ihop utan några utrymmen runt fälgen.

• Damm insidan av formen med talk. Tryck på Sculpey klädda ankaret i formen och tryck ordentligt stängd. Ta ut Sculpey från formen, försiktigt så att inte förlora formen. Rätta till eventuella brister.

• Grädda Sculpey i en varmluftsugn enligt tillverkarens anvisningar.


Relaterade artiklar