Hur man skapar en Halloween tortyrkammare

April 12

Hur man skapar en Halloween tortyrkammare


Du kan sätta stämningen för en fruktansvärd kväll Halloween kul genom att dekorera din fest område som en hemsk tortyrfängelsehåla. Förvandla din plats i en medeltida stil tortyrkammare med hjälp av rekvisita, såsom gummi axlar och piskor, plast ben sågar, spindelväv, skrämmande utseende skelett, kedjor och bojor från Halloween leverans butiker. En soundtrack av gut-wrenching jämmer eller spöklika Halloween musik vidare anger tonen i en tortyrkammare.

Instruktioner

• Tejpa anslagstavlan gränsen på väggarna vertikalt och horisontellt. Denna korsmönster kommer att ge en illusion av gamla sten dungeon väggar om ert parti område inte redan har stenväggar.

• Placera gamla kedjor strategiskt runt festområdet på bord, i hörnen eller hängande från väggen. Detta kommer att göra området ser ut som en plats där offren kedjas fram förhördes eller torterade. Dekorera med plast ben sågar, släggor, slaktkrokar och plastköttyxor.

• Använd spindelväv i hörnen, nära taket och på vissa rekvisita som inte kommer att användas under festen, såsom kedjor och skelett.

• Knyt en plastskelett till en tabell med hjälp av läderbälten för att ge intryck av att ett offer var knuten till tabellen för tortyr och lämnades att dö. Området kvar på bordet kan användas för att tjäna drycker eller mat.

• Knyt en annan skelett till trästol med läderbälten på handlederna och bojor på anklarna för att ge intryck av att offret hade torterats där.

• Dekorera genom att spika prop yxor, piskor och fladdermöss på väggarna. Placera plast råttor runt i rummet, särskilt i skelettet munnar eller på annat sätt på kroppen. Detta kommer att göra det verka som gnagare gnagde på sina torterade offer.

• Använd röd eller grön färgade glödlampor för att ge området en mer olycksbådande utseende.

• Slå på dimman maskinen och spela ett soundtrack av skrämmande ljud, såsom stönande, piska-sprickbildning eller olycksbådande skratt.


Relaterade artiklar