Hur man skapar en livsmedelsinköpslista

August 31Att gå till mataffären utan en lista kan kosta dig stora pengar, eftersom du är benägna att köpa saker du inte behöver och missar objekt som du gör. Sitt ner innan du går och handlar och tar sig tid att göra en omfattande lista matinköp. Separera objekten i logiska avsnitt för att spara tid under din resa och undvika backa genom butiken. Om du planera i förväg, kommer du att spara tid och pengar under din vecka shoppingturer.

Instruktioner

• Titta igenom din lokala butik försäljning cirkulär för att hitta sina hämtningar per specialerbjudanden. Den cirkulära kan vara i din lokala veckotidning, och många matkedjor publicerar sina objekt till försäljning på nätet. Hitta försäljningen på objekt din familj har och använda denna försäljning som grund för att bestämma vad du ska köpa.

• Skapa en middagsmeny för nästa vecka. Skriv ner sju olika middagar, oavsett resten av dagens val av livsmedel. Välj rätter med ingredienser till försäljning för den veckan.

• Titta igenom ditt kök för att hitta vilka ingredienser du behöver för varje maträtt. Du kan ha de flesta av objekten på sidan, men skriva ner något du inte har.

• Skriv ner alla livsmedel du äter varje vecka, såsom spannmål, frukt och mjölk. Titta igenom dina skåp och kylskåp i stället för att kontrollera än att förlita sig på ditt minne.

• Skriv om listan, gruppera livsmedel i sektioner som överensstämmer med gångarna i din butik. Om du har varit där många gånger du redan vet om frukten kommer efter mejeriet när man går butiks gångarna. Lista varje post enligt dess relativa plats i butiken, sedan följer en lista från början till slut under shoppingturen utan att behöva backa efter objekt.

• Markera ett "C" eller en bock intill varje punkt på listan som du har en kupong. Dra dessa kuponger ut i förväg och placera dem på framsidan av din kupong bärare. Ta med andra kuponger med dig om du hittar en oanmäld försäljning.


Relaterade artiklar